Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hançerlioğlu; “Orhan Çerkez’le değişime inancımız tam..”

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez adına gerçekleştirdiği geniş kapsamlı yardım ve destek çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren iş insanı Cihan Hançerlioğlu gazetemize konuştu. Hançerlioğlu, “Çekmeköy’de Orhan Çerkez’le değişimi başaracağız ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışını egemen kılacağız” diyor..

Son zamanlarda Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez adına gerçekleştirdiği bazı yardım işleri ve sosyal faaliyetlerle adı sıkça geçtiği için kamuoyunda merak konusu olan Cihan Hançerlioğlu, www.yerelgazete.com.tr ye konuştu. Girişimci, genç iş insanı Cihan Hançerlioğlu, “Çekmeköy’de Orhan Çerkez’le değişim zamanı” diyor. Aslen Karslı olan Hançerlioğlu, 1985 Ümraniye doğumlu olup 2014 yılından bugüne Çekmeköy’de ikamet ediyor.

Sultanbeyli’deki Anadolu Yakası Gıda Toptancıları Sitesi AYTOP’ta iklimlendirme ve soğuk hava depoları alanında hizmet veren RYB İklimlendirme Otomotiv Şirketi’nin sahibi olan Hançerlioğlu, genç yaşta elde ettiği başarılı iş insanı kariyerinin yanı sıra sosyal ve siyasal alanlarda da önemli başarılara imza atmış bir isim. Aktif siyasete Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Gençlik Kolları’nda başlayan Hançerlioğlu, uzun yıllar gençlik kollarında görev almış.

Sonraki yıllarda üyeliği Çekmeköy’de devam eden Hançerlioğlu, “Birileri elini taşın altına koymalı” diyerek aktif siyasi çalışmalarından hiçbir zaman geri durmamış. 14 ve 28 Mayıs genel seçimlerinin akabinde gelişen 31 Mart yerel seçim sürecinde de boş durmayan Hançerlioğlu, Orhan Çerkez’in belediye başkan adayı gösterilmesinin ardından sahada CHP Adayı Orhan Çerkez adına, Madenler Meydanı ve Taşdelen’de onbinlerce kişiye ücretsiz döner-ekmek ve ayran ikramı ile Ramazan ayında yine merkezi noktalarda onbinlerce pide dağıtımı ve 21 mahalle muhtarı aracılığıyla binlerce koli Ramazan kumanyası yardımı gibi organizasyonlarla adından sıkça bahsettirmiş ve kim olduğu merak konusu olmuştu.

Yerel Gazete olarak Cihan Hançerlioğlu’nun kim olduğu, hedef ve amacının ne olduğunu kamuoyuna aktarmak üzere kendisine ulaştık ve herkesin merak ettiği o soruların cevabını aldık.

Yerel siyasete ilişkin çarpıcı analizler yapan Cihan Hançerlioğlu, Çekmeköy’ün hakettiği noktada olmadığını ifade ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy’de kazanmış olduğu son iki yerel seçimi kendi elleriyle verdiğini kaydeden Hançerlioğlu, “Özellikle siteler gibi bölgelerde artan nüfus yoğunluğu ve yükselen CHP oylarına rağmen sandıkta kaybetmek mantığa uymuyor” diyor. 31 Mart’ta Çekmeköy’de partisinin Adayı Orhan Çerkez’le büyük bir değişim ve ardından önemli bir gelişim süreci yaşanacağına inandığını söyleyen Hançerlioğlu, “Orhan başkanla sosyal demokrat belediyeciliği işbaşına getireceğimize inancım tam. 38 yıllık belediyecilik deneyimi ve tecrübesiyle Orhan Çerkez çok iyi bir belediye başkanlığı yapar ve bizler de sonuna kadar arkasında dururuz” diyor.

31 Mart seçimlerinden sonra çok daha geniş vizyonda yeni hedeflere ilişkin yol haritasını belirleyeceğini de anlatan iş insanı Cihan Hançerlioğlu, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“25 yıldır Çekmeköy’de çarpık yapılaşma ve yardıma muhtaç bir toplum oluşturmaktan başka marifetleri olmayan, gerek belde, gerek ilçe belediyeciliği süreçlerindeki kişilerin seçim zamanları ortaya attıkları ve bahsettikleri sorunların sebepleri kendileri değilmiş gibi 31 Mart seçimlerinde yeniden destek istemeleri akla ziyan bir durum. Hala fakirlik ve yoksulluktan bahsediyorlar ve hala yaptıkları yardımlarla övünüyorlar. Oysa Çekmeköy halkı, her açıdan avantajlı olan bu genç ilçenin bir yanda plazalar, diğer yanda modern gecekondular mahallesi şeklinde büyümesini istemiyor. Adil bir yönetim şekli ile dengeli ve orantılı büyüyen bir Çekmeköy ve insanlarının sosyal belediyeciliğin gerektirdiği şekilde tüm imkanlardan eşit olarak faydalandığı bir yönetim modeli herkesin en temel hakkı. Tüm bunların gerçekleşmesi için de CHP belediyeciliği şart. 31 Mart’ta Çekmeköy’ün Orhan Çerkez’le bu değişimi gerçekleştireceğine inancım tam.”

Reklamı Geç