Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Her yerde kendi adayımız olacak, Çekmeköy’de 3 aday adayımız var”

Saadet Partisi Çekmeköy İlçe

Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığı, 10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesiyle ilçenin yerel basın mensuplarını kahvaltı davetinde ağırlayarak gazeteciler gününü kutladı. Programda başta seçim gündemi olmak üzere önemli değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Abdulbaki Polat, “Sahada bizlerle birlikte emek sarfeden basın mensuplarımızın gazeteciler gününü kutluyorum” dedi. 31 Mart seçimlerine kendi adaylarıyla gireceklerini kaydeden Polat, Çekmeköy’de 3 aday adaylarının olduğunu ifade etti. Polat, başka partilerin de Milli Görüş temsilcisi olduklarını söylediklerine yönelik soruya ise; “Milli Görüş’ün tek ve gerçek temsilcisi Saadet Partisi’dir. Milli Görüş temsilcisi olduğunu söyleyen başkaları için Rahmetli Erbakan hocamız, ‘bunu diyen palyaçodur’ demişti” şeklinde cevap verdi.

Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Abdulbaki Polat, 31 Mart seçimleri için gece gündüz demeden sahada olduklarını açıkladı. Saadet Parti’li belediyelerin efsane belediyeler olduğunu ifade eden Polat, “Bizim belediyelerimiz efsane belediyelerdi. Göreve seçildiğimizde ilk iş tabela değiştirmek olurdu ve belediye girişine ‘rüşvet alan da veren e melundur’ yazısını asardık. Şimdi yine aynısını yapacağız. Rüşvet ve yolsuzluk rant kapısı olmuş. Bu duruma derhal son vereceğiz. Dürüst siyaseti yeniden topluma yayacağız. Önce liyakat diyen bir anlayışla adaletli ve tarafsız olacağız. 31 Mart’ta inanıyoruz zafer bizim olacak” dedi.

Bütün Türkiye ve İstanbul Büyükşehir’de kendi adayları ile seçime gireceklerini kaydeden Polat, “Çekmeköy’de şu an sahada 3 aday adayımız var ve kapı kapı geziyoruz. Çok düzenli çalışıyoruz her kapıyı gönül rahatlığı ile çalıyoruz hiç bir olumsuz tepki almıyoruz. Herkes bize olumlu bakıyor. Toplumsal yozlaşma almış başını gidiyor. Ülkemizin birliği ve beraberliği için biz, her zaman var olduk ve bundan sonra da var olmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta kazansaydık Türkiye’de tarım, ticaret, siyaset velhasıl yaşamın çok şeyi değişecekti. Memlekete huzur ve refah gelecekti ve tek adam dönemi bitecekti” dedi.

Seçim ittifakı ve işbirliğine yönelik soruya yanıt veren Polat, “Her bölgede kendi adayımız olacak ancak seçim stratejisi gereği il başkanlığımız ve genel merkezimizin bilgisi ve doğrultusu dahilinde bazı bölgelerde dirsek temasımız olabilir” dedi. Milli Görüş söylemini başka partilerin de kullandığına yönelik soruya ise Polat; “Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’dir. Başkalarının da bu patentimizi kullandığını görüyoruz. Rahmetli Erbakan hocamız, ‘bunu diyen palyaçodur’ sözleri ile bunun en güzel cevabını vermişti” şeklinde konuştu. Polat sözlerinin sonunda yerel basınla her zaman irtibat ve diyalog içerisinde olacaklarını özellikle seçim sürecinde kamuoyunu yerel basın aracılığı ile düzenli bilgilendireceklerini ifade etti.

Reklamı Geç