Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hizmet ve yatırımlar gelecek 5 yılda da devam edecek..”

İstanbul’un Çekmeköy’deki cazibe merkezi

İstanbul’un Çekmeköy’deki cazibe merkezi Reşadiye’de bu dönem çalışkan muhtar Erkan Akyılmaz’ın girişim ve öncülüğünde bölgeye kazandırılan muazzam hizmet ve yatırımlarla olağanüstü bir değişim ve dönüşüme imza atıldı. “Yapacak daha çok işimiz var” diyen Muhtar Akyılmaz; “Reşadiye her açıdan çekim merkezi olmaya devam edecek” diyerek yeni dönem için de hizmete talip olduğunu ilan etti.

İstanbul’un yanı başında Çekmeköy’ün yemyeşil doğası ile meşhur, şirin mi şirin mahallesi Reşadiye Köyü, hizmet ve yatırımlarla her geçen gün daha da güzelleşmeye devam ediyor. Dinamik kişiliği, girişimci ruhu, azimli ve kararlı duruşu ile 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan çalışkan muhtar Erkan Akyılmaz, “Kıymetli komşularım; Reşadiye’mize beş yıldır yaptığımız hizmetlerden ve faydalandırdığımız imkanlardan memnun kaldıysanız, memnuniyetinizin karşılığını almak için tekrar aday olduğumu bilgilerinize sunarım. Temenni ediyorum ki yeniden oylarınızla size hizmet etmeyi beni ve kıymetli azalarımı layık görürsünüz. Saygı ve sevgilerimle..” diyerek yeni dönem için de görev ve hizmete talip olduğunu açıkladı.

Çekmeköy’ün en güzel mahallelerinden Reşadiye, son yıllarda olağanüstü bir değişim ve gelişim örneği sergiledi. Osmanlı’nın son dönemlerinde hanedanlığa av köşkü olarak ev sahipliği yapan ve adını Sultan Reşat’tan alan Reşadiye, bu dönem çalışkanlığıyla herkes tarafından sevilen Muhtar Erkan Akyılmaz’ın, birbirinden güzel çalışmaları ile bambaşka bir yer haline geldi. Mis gibi temiz kaynak suları ve oksijeni bol havasıyla bütün İstanbullu’yu kendine çeken köyde her geçen gün farklı bir yeniliğe imza atıldı, atılmaya devam ediyor.

Eğitim, sağlık, ulaşım, çevre, doğa, altyapı ve üst yapı gibi her alanda köye önemli hizmet ve yatırımlar kazandıran Muhtar Akyılmaz, gazetemiz www.yerelgazete.com.tr ye yaptığı değerlendirmede; “Görev süremiz boyunda gerçekleştirmiş olduğumuz tüm çalışmalarda en büyük gücüm, kuvvetim ve destekçim Reşadiye halkı olmuştur. Bundan sonra da birlikte yol yürüyerek köyümüzü geliştirmeye, kalkındırmaya ve daha da güzelleştirmeye devam edeceğiz” diyerek yeni dönemin hedeflerine ilişkin ipuçlarını verdi.

Yayınladığı görüntülü mesajla da yapılan ve bundan sonra yapılacak çalışmaları anlatan Muhtar Akyılmaz, şunları dile getirdi:

Reklamı Geç