Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

31 Mart’a doğru umutlar her geçen daha da büyüyor..

31 Mart seçimlerine doğru

31 Mart seçimlerine doğru umutların her geçen gün daha da büyüdüğü Sancaktepe’de Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin’le olağanüstü bir değişim ve yenileşme rüzgarı esiyor. Tüm mahallelerde, cadde ve sokaklarda, çarşı-pazar ve işyerlerinde herkes Alper Yeğin diyor..

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Alper Yeğin, erken çıktığı seçim maratonunda büyük mesafeler kaydetmiş durumdu. Seçime aylar önceden hazırlanan seçim koordinasyon merkezleri her kesimden vatandaşlar tarafından dolup taşan Alper Yeğin, 7’den 70’e herkesin favori adayı. Hemşeri dernekleri, iş dünyası temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve ilçenin ileri gelenleri Alper Yeğin’le Sancaktepe’nin çok daha güzel bir geleceğe emin ve kararlı adımlarla yürüyeceğini dile getiriyorlar.

Ekibiyle birlikte gece-gündüz demeden sahayı adım adım gezen CHP Adayı Alper Yeğin, “El ele verip Sancaktepe’nin kaderini değiştireceğiz” diyor. Değişim, yenileşme, vizyon ve kaliteli şehir gibi söylemlerle vatandaşın kapısını çalan Yeğin, “Sancaktepe için halkımızı dinliyoruz. Sancaktepe değişime hazır. Çok çalışacağız. Birlikte kazanacağız ve hep beraber bu şehri yöneteceğiz” diyor.

Sancaktepe’nin yıllardır adeta kaderine terk edildiğini ve hizmet adına sürekli geriletildiğini anlatan ilçe sakinleri de CHP Adayı Alper Yeğin’den beklentilerinin yüksek olduğunu dile getiriyorlar. Sancaktepe’yi İstanbul’un en gözde ilçesi yapma sözü veren Yeğin; “Kadınlar, gençler, öğrenciler, emekliler velhasıl tüm Sancaktepe halkımız değişim zamanının geldiğini söylüyor. Sancaktepe’nin bütün sorunlarını biz çözeceğiz. Bu dönem herkes el birliği ile destek verirse olacak inşallah” şeklinde konuşuyor.

Reklamı Geç