Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HÜSEYİN YÜKSEK YEREL BASINLA BULUŞTU…

Bölge yerel basınıyla kahvaltılı


yüksek1Bölge yerel basınıyla kahvaltılı toplantıda buluşan Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek, yeni dönemde istişare ve diyalog sürecinin çok daha etkin olacağının sinyalini verdi.

Kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek, bölge yerel basınıyla bir araya geldi. Özellikle 30 Mart seçim sürecinde çok fazla ön plana çıkmayan Yüksek’in yerel basın buluşmasına meclis üyesi Yılmaz Sezgin ve ilçe yöneticisi Vahdet Erdoğan da eşlik etti. Eski Sinop Dikmen Belediye Başkanlığı ve Çekmeköyspor Kulübü başkanlığı gibi görevlerde de bulunan Hüseyin Yüksek, belediye meclisinde seçildiği istişare encümen komisyonunda  da canla başla görev yapacağını ifade etti.

Bugüne kadar yapmış olduğu tüm görevlerinde olduğu gibi bundan sonra da insan odaklı bütün sosyal projelerde sorumluluk almaya hazır olduğunu kaydeden Yüksek,  “İnsanlık adına; vatanım ve milletim için yapabileceğim her türlü göreve sorumluluk bilinciyle bakmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu. Yerel medyaya büyük önem verdiğini ifade eden Yüksek, “Partim ve halkımızın güven ve teveccühü ile Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi seçilmenin onurunu sizler aracılığı ile tüm kamuoyuyla paylaşıyorum. Sizler yerelin kamuoyu nezdindeki aydınlatıcısı ve yerel yöneticilerle halk arasında birer köprüsünüz. Onun için sizlere de önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir” dedi.
yüksek2Beni tanıyanlar çok iyi bilir ki ben toplum adamıyım. 7’den 70’e her görüşten ve her kesimden insan dostuyum. Hüseyin Yüksek, bir hizmet adamıdır ve benim bu hizmet sevdamda ayrı gayrı olmaz” diyen Yüksek, önümüzdeki günlerde yerel basınla olan diyalog ve istişare sürecinin daha etkin olacağını kaydetti. Yüksek, “Hep birlikte bölgemiz ve ülkemiz için bir şeyler yapabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Daha sonra Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin de söz alarak bölge yerel basınıyla olan ilişkilerin yeni dönemde daha sıkı olacağını ifade etti. Çekmeköy özelinde vatandaşa daha iyi hizmet için görev yapacaklarını ifade eden Sezgin, “Her ne kadar Ak Parti’den meclis üyesi seçildiysek de bizler tüm Çekmeköy halkının temsilcisiyiz. STK’larımız, yerel basınımız, esnaf ve işadamlarımız ve tüm yerel yöneticilerimiz bir bütünüz” dedi. Kahvaltılı basın buluşması daha sonra soru ve sohbet havasında tamamlandı.

Reklamı Geç