Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HÜSEYİNLİ MUHTAR CİVELEKLE DAHA GÜZEL..

Ekibi ve köy halkıyla

huseyn10Ekibi ve köy halkıyla elele vererek 15 yılda Hüseyinli’ye çok güzel hizmetler yaptıklarını söyleyen Muhtar Abdullah Civelek, “Yeni dönemde daha iyi hizmetleri yine birlikte başaracağız” diyor. Köy halkı ise, “Hüseyinli, Muhtar Abdullah Civelek’le güzel” diyor.

huseyn8Yeşil doğası ve tertemiz havasıyla İstanbul’un güzide ilçelerinden Çekmeköy’e bağlı Hüseyinli Köyü, 15 yıldır Muhtar Abdullah Civelek ve ekibinin başarılı hizmetleriyle gelişip güzelleşmeye devam ediyor. Aldığı modern hizmetlerle her geçen gün kalkınan Hüseyinli, yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesinde Muhtar Abdullah Civelek’le yeniden yoluna devam etme kararı almış gibi gözüküyor.

huseyn7Köy içerisindeki yollarından okuluna, mezarlıklarından çevre düzenlemelerine kadar bir çok hizmeti görüntüleyip Muhtar Abdullah Civelek’le Hüseyinli’de yapılan hizmetleri konuştuk.  1999 yılında muhtar seçildiğini söyleyen Civelek, “Bugüne kadar her ne yaptıysam ekibimle ve köy halkımla birlikte başardım” diyerek sözlerine başladı. Muhtar Abdullah Civelek 15 yılda köye yapılan hizmetleri ise şöyle sıraladı:

huseyn31. 45000 m2 parke  yol .

2. 4500 m2 alt  yapı

3. 4200 m2 istinat  duvarı.

4. 20 derslikli  okul.

5. 8  daireli  lojman

6. Mezarlığı olması gereken hale  getirdik.

7. Camiyi yeniden restore ettik.

8. Çöp aracı aldık, 10 yıl çöp hizmeti verdik.

9. Kamera sistemini 12  yıl önce biz kurduk.

10. Haftanın 5 günü hizmet  veren sekreterlik sitemini köylere biz getirdik.

11. 3 sefer sünnet şöleni yaptık.

12. Piknik alanları yaptık.

13. Köyün yeni içme suyu kaynaklarını biz getirdik.

14. Köydeki kadınlara el sanatları kursunu biz açtık.

15. Yaşlı, dul ve fakir insanlardan 10 yıl su odun parası almadık.

16. Köyümüzde ihtiyacı olan vatandaşlar binalarını, bizim dönemimizde bir kuruş ücret ödemeden yaptılar.

17. Suyun sabit fiyatta kalmasını üç köy sağladık.

18. Ayrım yapmadan kimseyi ayırmadan görev yaptık. Bir  vatandaşımız benim işimle   sorunumla ilgilenmedi diyemez.

19. Okul hizmete girdiğinden beri maddi olarak hala desteklenmektedir. Temizlik robotu hangi okulda var?

huseyn5Biz bu hizmetleri yaparken halkın desteğini aldık ve almaya da devam ediyoruz. Hüseyinli  Köyü’nde son 60 yılda 3 sefer üst üste kazanan yok. Son 15 yılda halkın sevgisini ve takdirini aldık. Bu sürecin sonunda % 85’i geçen bir oyla yeniden seçileceğimize inancım tamdır. Yapacaklarımızı halkımıza bildirdik. Halkımız çok iyi bilir ki, biz söz verdik mi yaparız. Çünkü bizim sözümüz senettir.

huseyn415 yıldır benimle birlikte görev yapan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve yeni ekip arkadaşlarıma da şimdiden 5 yıl için başarılar diliyorum. Biz ekip ve köy halkı olarak; 30 Mart’ta sandığın açılıp yeniden görev alma mazbatamızı bekliyoruz. 5 yılın planını 5 ay önce yapmıştık boş sözleri halkımız tınlamıyor artık. Seçimlerin ülkemize ve köyümüze hayırlı olmasını diliyorum.”

huseyn2Eğitime büyük önem veriyor!

Muhtar Abdullah Civelek, eğitime çok büyük önem veriyor. Muhtar Civelek’in büyük çaba ve gayretler sarfederek hayırseverlerin de katkısıyla yaptırdığı Vali Recep Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu bunun en açık ispatı. Eskiden köy içinde olan okul ve lojmanın yerini şimdilerde modern ve çağdaş derslikleriyle bu yeni okul alıyor. Bölgenin önemli bir eğitim ihtiyacını karşılayan yeni okulu lise yapıp yerine yeni bir okul sözü veren Muhtar Cevelek’in vaadleri arasında park, bağışçılarının hazır olduğu bildirilen ilkokul ve anasınıfı gibi önemli maddeler yer alıyor. Sünnet Şölenleri büyük ses getirdi. Muhtar Abdullah Civelek köyün mezarlıklarını da olması gerektiği gibi yapmış ve pırıl pırıl çevre düzenlemesi ile halkın hizmetine sunmuş.

huseyn6

Reklamı Geç