Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞİTME ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ’NDE ANLAMLI KUTLAMA..

Çekmeköy İşitme Engelliler Spor

Çekmeköy İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, bu sene 3 Aralık’ta da ilçe protokolünün buluşma merkezi oldu. İşitme engelli gençlere ışıklı kapı zili ve eğitim bursu hediye edilen programda duygu yüklü bir konuşma yapan Başkan Sıtkı Aydemir, “Sizler yeryüzü cennetinin en güzel kokan çiçeklerisiniz” diyerek gözyaşlarına boğuldu..

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, çeşitli etkinlik ve programlarla kutlanıyor. Çekmeköy’ün sosyal ve sportif faaliyetleri ile marka değeri haline gelen İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, bu 3 Aralık’ta da ilçe kamuoyunun buluşma adresi oldu. Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, Çekmeköy Müteahhitler ve İşinsanları Derneği Başkanı Yücel Evsen, meclis üyeleri, muhtarlar, iş insanları ve çok sayıda vatandaş 3 Aralık Engelliler Günü vesilesiyle düzenlenen anlamlı etkinlikte biraraya geldi.

İşitme engelli sporcu gençler ve ailelerinin de katıldığı programda duygu yüklü bir konuşma yapan Dernek Başkanı Sıtkı Aydemir, “Sizler yeryüzü cennetinin en güzel kokan çiçeklerisiniz. Sizler için ne yapsak az, ne söylesek eksik olur” diyerek gözyaşları içinde sözlerini tamamlayamadı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç da yaptığı konuşmada, Başkan Aydemir gibi duygulandığını ve Çekmeköy’ün gururu olan gençlerle birarada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan da iktidar partisi olarak engelli haklarına ilişkin bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapmayı planladıkları çalışmaları özetledi.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar da konuşmasında belediye olarak engelli bireylere yönelik yapmış oldukları hizmetleri anlattı. Coşar, engelliler merkezi ve daha pek çok engelli bireylere yönelik yaptıkları hizmetleri özetledi.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik de bu anlamlı güne özel düzenlenen programda bir konuşma yaparak, “O makamda her zaman sizin için çalışan ve yanınızda olan bir kardeşiniz, ağabeyiniz olduğunu unutmayın” dedi.

Engelli bireylere yönelik yapılan hizmetlerin birer lütuf, iyilik ya da ihsan olmadığını kaydeden Kaymakam Çelik, “Devlet olarak bizlerin yaptığı veyahut yapmaya çalıştığı tüm hizmetler sizlerin olan bir hakkı teslim etmekten ibarettir. Bu hakları azami ölçüde verebilmeyi başarabiliyorsak ne mutlu bizlere” şeklinde konuştu. Kaymakam Çelik, engelli haklarının daha da iyileştirilmesine yönelik son yıllarda önemli gelişmeler yaşandığını sözlerine ekledi.

Programın sonunda ise spor kulübü derneği üyesi işitme engelli gençlere evlerinde çalan kapı zilini daha iyi algılayabilmeleri için ışıklı kapı zili hediye edildi ve eğitim gören gençlere eğitim bursu verildi. Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, “İşitme engelliler ailesi olarak eğitime destek adı altında öğrencilerimize burs desteği sağladık. Yöneticimiz Loman Balcı beye desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Bu anlamlı günde bizlerle birlikte olan Kaymakamımız Sayın Resul Çelik, Başkan Yardımcımız Sayın Latif Coşar ve siyasi parti ilçe başkanları ve tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklamı Geç