Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İTO’DAN ÇEKSİAD’A AYRICALIKLI HİZMET ANLAŞMASI…

Bir çok kurum ve

Bir çok kurum ve kuruluşla yaptığı anlaşmalar sonucu üyelerine indirim ve kampanya gibi avantajlı hizmet seçenekleri sunan Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD’ın yeni adresi İstanbul Ticaret Odası oldu. İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ın da katıldığı yemekte ÇEKSİAD üyelerine İTO’nun ayrıcalıklı hizmet avantajları anlatıldı.

ceksiad ito 4Çekmeköy Sanayici İşadamları Derneği ÇEKSİAD’ın üyelerine sunmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlarla imzaladığı ayrıcalıklı hizmet anlaşmaları devam ediyor. Son olarak İstanbul Ticaret Odası ile anlaşmaya veran ÇEKSİAD ailesi, artık üyesi olduğu İTO tesislerinden ve hizmet ayrıcalıklarından avantajlı şekilde yararlanacak. Cemile Sultan Korusu’ndaki yemekli gecede anlaşmanın içeriği ÇEKSİAD üyelerine anlatıldı. İTO Başkanı İbrahim Çağlar ve ÇEKSİAD Başkanı Nejat Zeytin’in evsahibi olarak katıldığı yemeğe; Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Aktaş, ÇEKSİAD yöneticileri ve çok sayıda ÇEKSİAD üyesi katıldı.

ceksiad ito 12Yemekte yapılan konuşmalara ise son günlerde artan terör olayları ve bu olaylar karşısında yaşanan ekonomik istikrarsızlık kaygıları damgasını vurdu. Gecenin ilk konuşmacısı ÇEKSİAD Başkanı Neşat Zeytin, her geçen gün tırmanan terör olaylarını lanetlediklerini vurguladı. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde bu günlerin üstesinden geleceğimize inandıklarını ifade eden Zeytin, “Terör tüm dünyanın ve bütün insanlığın sorunu ve bu sorunun üstesinden gelecek tek güç kenetlenmek” şeklinde konuştu. ÇEKSİAD’ın çalışmalarına ve gelecekle ilgili hedeflerine de değinen Zeytin, “ÇEKSİAD Ailesi olarak birliğimizi her geçen gün güçlendiriyoruz” dedi.

ceksiad ito 6Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da yaptıkları konuşmalarının büyük bölümünü terör olaylarına ayırdılar ve terörün üstesinden gelmenin tek yolunun ülke ve milletçe kenetlenmekten geçtiğini ifade ettiler.

ceksiad ito 13İTO Başkanı İbrahim Çağlar da terörü lanetlediklerini ifade ederek başladığı konuşmasında; “İstanbul’daki patlamanın olduğu akşam Hollanda büyükelçisi olayın olduğu yere ailesi ile birlikte gidip karanfil bıraktığında ben açıkçası utandım. Çünkü aynı davranışı ben ve benim gibi olan herkeslar düşünmüş olsa terör amacına ulaşamaz ve yok olur biter” dedi.

ceksiad ito 11Artan terör olayları ve ekonomik kaygılar yüzünden 2016 yılının çok zor geçeceğini söyleyen Çağlar, “Şimdiden söylüyorum 2016 yılı hiç beklemediğiniz kadar zor geçecek sonra hayıflanmayın” diye uyarılarda bulundu. 400 bin üyesi bulunan Avrupa’nın en büyük odası olduklarını söyleyen Çağlar, “Geçmişte içine kapanık olan İTO artık kabuğunu kırmış ve gerek Avrupa’da gerekse dünyada milyar dolarlık projelerle adından söz ettirmeye başlamıştır” dedi.

ceksiad ito 10ÇEKSİAD’a da değinen İTO Başkanı Çağlar, “ÇEKSİAD bölgesinde ve kamuoyunda ses getiren çalışmalarla başarılı bir trend içinde. Bu noktada bizler de İTO olarak ÇEKSİAD gibi bir sivil toplum kuruluşu ile birlikte olmaktan son derece mutluyuz” şeklinde konuştu. Yemeğin sonunda ise ÇEKSİAD’a katılan yeni üyelere rozetleri takıldı ve İTO Başkanı Çağlar’ı hediye takdim edildi.

ceksiad ito 3

ceksiad ito 9

ceksiad ito 8

ceksiad ito 7

ceksiad ito 5

ceksiad ito 2

ceksiad ito 1

Reklamı Geç