Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti Ataşehir adayı Coşkun, belediye meclisinde..

Türkiye, 31 Mart’ta gerçekleşecek

Türkiye, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere odaklandı. Siyasi partilerin belediye başkan adaylarında netleşen tabloda önce çıkan isimlerden biri de İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun oldu. Saha çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Coşkun, belediye meclisini ziyaret ederek ilçe hakkında alınan kararları yakından takip etti.

İYİ Parti kurucularından olan Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, hızla girdiği seçim çalışmasında Ataşehirliler’in dikkatini çekmeyi başardı. Hafta boyunca ilçenin mahallelerinde yoğun mesai harcayan Coşkun, bugün de Ataşehir Belediye Meclis toplantısına katıldı. İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve teşkilatıyla katıldığı meclis üyesi toplantısında Coşkun, meclis gündemine ilişkin maddelerin oylanmasına tanıklık etti. Coşkun’u meclis üyeleri içtenlikle karşıladı.

Meclisin şubat ayı ikinci birleşimine katılan Ali Coşkun basın mensuplarına açıklama yaptı: “Teşkilatımızla bugünkü programımıza meclis toplantısını da ekledik. Ataşehir için alınan ve alınacak olan kararları yakından takip etmek istedik. İlçemiz çok kıymetli ve çok değerli. Okulundan hastanelerine, konut yaşam alanlarından, sosyal yaşam alanlarına kadar birçok konunun işlendiği meclise gelerek Ataşehirli vatandaşlarımız, komşularımız için neler yapıldığını yerinde görelim dedik ve şimdi buradayız.  Aynı zamanda ilçemiz için çalışan meclis üyesi arkadaşlarımıza da bir nezaket ziyareti yapmak istedik. Sonuçta yıllardır verilen bir emek söz konusu. Umuyorum ki şimdiye kadar yapılan çalışmalarda oy birliğiyle kararlar alınmıştır. Ve umuyorum ki göreve geldiğimizde çoğunluk kararından ziyade birlikte alınan kararlar meclisten çıkar. Çünkü birliktelikle alınan kararın sonucunda herkes memnun olur. Daha doğru işler ortaya çıkar. Memnuniyet artar. Zaten yerel belediyeciliğin de amacı budur. Memnun, mutlu, huzurlu bir Ataşehir yaratmak.” Başkan Coşkun toplantı bitiminde teşkilatıyla meclis toplantı salonunda fotoğraf çektirerek toplantıdan ayrıldı.

 

Reklamı Geç