Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“KADIN HAKLARI, ÖZGÜRLÜKLER VE ADALET İÇİN ADAYIM..”

14 Mayıs seçimlerine doğru

14 Mayıs seçimlerine doğru Cumhuriyet Halk Partisi’nde yoğun bir aday adaylığı süreci yaşanıyor. CHP Sancaktepe eski ilçe başkanı ve İstanbul il yöneticisi Gamze Öztürk de 1. bölgeden aday adayı olduğunu coşkulu bir programla açıkladı.

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’ndaki Gamze Öztürk’ün aday adaylığı açıklamasına İlçe Başkanı Muharrem Aydın, Sultanbeyli eski ilçe başkanı Hayati Bozkaya, CHP’nin önde gelen isimlerinden Seyfettin Yıldırım ve çok sayıda partili katılımları ile destek verdi. Yaşadığımız son depremlerde hayatını kaybeden yurttaşlarımız ve şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan programda konuşan İlçe Başkanı Muharrem Aydın, 14 Mayıs’ın önemli bir dönüm noktası olacağına inandıklarını kaydetti. 15 Mayıs sabahı bu ülkeye barış, adalet, demokrasi ve huzur geleceğini kaydeden Aydın, “13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki Millet İttifakı iktidarı ile gelecek aydınlık günlere az kaldı” şeklinde konuştu.

Kadın hakları, özgürlükler ve demokrasi için aday adayı olduğunu söyleyen CHP Milletvekili Aday Adayı Gamze Öztürk, “Bugüne kadar olduğu gibi bu akşam da beni yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2009 yerel seçimlerinde gönüllü olarak çalışmaya başladığım partimde ilçe başkanlığından il başkan yardımcılığına kadar bir çok onurlu görevi gururla taşımaya çalıştım. Bugün de ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için, örselenmeye çalışılan kadın haklarına sahip çıkmak için, daha fazla özgürlük ve demokrasi için, kısacası Ata’mızın emaneti Cumhuriyet’e sahip çıkmak için milletvekili aday adayı oldum. Eğer aday olur ve seçilirsem parlamentoda partimi ve siz tabanın sesini en iyi şekilde temsil edeceğim ve sizleri asla mahcup etmeyeceğim” dedi.

Reklamı Geç