Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEVCUT İLÇE TEŞKİLATI TEK LİSTE HALİNDE GÜVEN TAZELEDİ..

İYİ Parti ilçe kongreleri

İYİ Parti ilçe kongreleri Sancaktepe ve Maltepe ile start aldı. Tek liste halinde yeniden seçilerek güven tazeleyen Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk; “Sancaktepe’yi Sancaktepe’nin çocukları yönetecek” dedi.

İYİ Parti’nin İstanbul ilçe kongreleri başladı. Hafta sonu Maltepe ve Sancaktepe teşkilatlarında kongre heyecanı vardı. Maltepe ilçe kongresinde mevcut ilçe başkanı Yağız Bayraktar yeniden seçilirken, Samandıra Eyüp Sultan Kültür Merkezi Taha Akyol Spor Kompleksi’nde 3. olağan kongresini büyük coşkuyla gerçekleştiren Sancaktepe İlçe Başkanlığı da mevcut başkan Sezgin Öztürk ve yönetimine güven tazeledi.

Tek liste halinde tüm delegenin oyunu alan Sezgin Öztürk, “Önümüzde 2023 genel seçimleri ve ardından 2024 yerel seçimleri var. Şimdi daha çok çalışma zamanı. 2023’te Millet İttifakı iktidarı kurulacak ve 2024’te ise bu ilçeye partimizin bayrağını dikeceğiz. Sancaktepe’yi Sancaktepe’nin çocukları yönetecek” şeklindeki sözlerle iddialı söylemlerde bulundu.

Milletvekilleri ve Genel İdari Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, Sultanbeyli İlçe Başkanı Özkan Öztürk, Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu, İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çelebi, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı kongrede parti içi birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Öztürk, “Hep birlikte büyük bir dayanışma içerisinde bu kongre salonlarını doldurduk ve tüm Sancaktepe’ye birliktelik mesajlarımızı gönderdik. Tüm teşkilat mensuplarımıza, delegelerimize ve kongremize katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde İYİ bir ülke ve Sancaktepe için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Reklamı Geç