Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orhan Çerkez ve Melda Tanişman Tutan; “Kazanan Çekmeköy olacak!..”

CHP’nin Çekmeköy Belediye Başkan

CHP’nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez olarak belirlendi. İlçe örgütünün direnci neticesinde ismi parti üst yönetime sunulan ve geç saatlerde oylama için parti meclisine sevk edilen Orhan Çerkez, İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ile birlikte coşkulu kalabalığı selamladı..

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çekmeköy Belediye Başkan Adayı nihayet belli oldu. Hafta sonu parti üst yönetimince eski vekil Aykut Erdoğdu’nun atanacağı bilgisi üzerine ayaklanan ilçe örgütü ve aday adayları karşı direnci netice verdi. Aday adaylarından Orhan Çerkez, CHP’nin belediye başkan adayı olarak parti üst yönetiminde kabul gördü ve adaylığı kesinleşti.

Gün boyu hareketli saatler yaşanan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda akşam saatlerinde İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ile birlikte Çekmeköylüler’e hitap eden Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, “Kazanan Çekmeköy olacak” dedi. İsminin masada olduğunu parti meclisi toplantısının geç saatlere kadar devam edeceği için diğer aday adaylarına saygısından bekleyeceğini kaydeden Çerkez, “Tüm örgütümüze canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan da, “Çekmeköy’de mutlaka kazanacağız, halkın iktidarını hep birlikte kuracağız” dedi. Coşkulu kalabalık geç saatlere kadar ilçe merkezinde bekleyişini sürdürüyor.

Reklamı Geç