Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖZDİL; “ÜMRANİYE ESNAF ODASI ARTIK BÜYÜK BİR AİLEDİR”

Geleneksel iftar yemeği davetlerini

Geleneksel iftar yemeği davetlerini bu yıl da sürdüren Ümraniye Esnaf Odası, Şark Düğün Salonu’nda verdiği iftar yemeğinde bölge esnafını aynı sofrada buluşturdu. Yoğun katılımın yaşandığı iftarda esnafa hitap eden Oda Başkanı Mehmet Özdil; “Biz protokol adamı değil büyük bir aileyiz” dedi.

umraniye esnaf oda iftar 1Ümraniye Esnaf Odası’nın artık geleneksel hale gelen iftar yemeği daveti bu yıl da yoğun katılımlı geçti. Oda üyesi esnafların aileleri ile birlikte katılıp aynı sofrada Ramazan bereketini paylaştığı iftar sonrası kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Mehmet Özdil, “Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptığımız her şey sizlerin menfaati içindir. Bu noktada hem geçmişte yenilen haklarınızı hem de gelecekte sizlere yararlı olacak hizmetleri gece gündüz demeden mücadele ederek bir bir almaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

umraniye esnaf oda iftar 2Esnafın büyük bir darboğazdan geçtiğini ve sıkıntılar yaşadığını ifade eden Başkan Özdil; “Adeta kanımızı emiyorlar. Esnaf olarak sizlerin bütün sıkıntı ve dertlerini çok iyi biliyoruz. Rekabet koşulları esnafımızı zorluyor. Biz Oda olarak elimizi taşın altına koyduk. Oda olarak bir yandan sorunlarınıza çareler arıyor diğer yandan da yaptığımız bazı çalışmalar ve hizmetlerle sorunlarınızın çözümüne katkılar sunmaya gayret ediyoruz” dedi.

umraniye esnaf oda iftar 4“Bu noktada ticari hayatın hareket kazanması için yaptığımız bazı indirimli ve kampanyalı satış anlaşmaları bir nebze de olsa sizlere yarar sağlıyor” diye sözlerine devam eden Başkan Özdil; “Son olarak UZ Enerji ile yapmış olduğumuz indirimli elektrik anlaşması bunlardan sadece bir tanesi ve önümüzdeki günlerde siz esnafımızın yer alacağı internet üzerinden alışveriş sitemizin de çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor” dedi.

umraniye esnaf oda iftar 6Eğitimden sağlığa, hukuki ve mali konulardan sosyal yaşama kadar hayatın birçok alanında üyelerine ücretsiz avukat ve iş güvenliği uzmanı gibi hizmetler verdiklerini de kaydeden Başkan Özdil, “Biz artık büyük bir esnaf ailesiyiz ve hayatın her alanında aramızda dayanışmak ve yardımlaşmak zorundayız. Oda’mızın kapıları ve gönül kapılarımız herkese sonuna kadar açık” dedi.

umraniye esnaf oda iftar 3Geçmiş yönetim döneminden adeta gasp edilen Oda mallarının geri alınıp esnafın hizmetine yeniden sunulması yönündeki hukuki sürece de değinen Mehmet Özdil, “Sizlerin hakkını yine sizlere teslim etmek için mücadele verdiğimiz yargı süreci hızla ilerliyor ve hak yerini bulacak” dedi.

umraniye esnaf oda iftar 5

Reklamı Geç