Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SABRİ ŞENEL’DEN AKLIN VE BİLİMİN YOLUNDA KALICI ÇARELER ÇIKIŞI..

Göksu Sürücü Kursu ana

Göksu Sürücü Kursu ana sponsorluğunda Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe Sınav Eğitim Kurumları işbirliği ile düzenlenen deprem bölgesine yardım etkinliği duygu yüklü anlamlı bir geceye evsahipliği yaptı. Sınav Eğitim Kurumu öğrenci ve öğretmenlerinin seslendirdiği doğaya selam türküleri unutulmaz anlar yaşattı. Gecede önemli mesajlar veren Göksü Sürücü Kursu ve Sınav Eğitim Kurumları Kurum Sahibi Sabri Şenel, depremlerde artık daha fazla can ve mal kayıpları vermememiz ve daha büyük acılar yaşamamamız için aklın ve bilimin yolunda kalıcı çareler bulmamızın zamanının geldiğini hatta geçtiğini söyledi.

Atakent Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Ezgilerimizle Doğaya Selam Türküleri” konserinin ana temasını yaşadığımız  son Maraş depremi oluşturdu. Yılların tecrübeli kurumu Göksu Sürücü Kursu ana sponsorluğunda Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe Sınav Eğitim Kurumları işbirliği ile düzenlenen deprem bölgesine yardım etkinliği duygu yüklü anlamlı bir geceye evsahipliği yaptı. Sınav Eğitim Kurumu öğrenci ve öğretmenlerinin seslendirdiği doğaya selam türküleri unutulmaz anlar yaşattı. Yardım gecesinde toplanan yardımlar Çekmeköy Sınav Koleji’nin deprem bölgesine Yarbaşı Belediyesi’ne bağışladığı konteyner Anaokula’na ulaştırıldı.

Gecede konuşan Göksü Sürücü Kursu ve Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe Sınav Eğitim Kurumları Sahibi Sabri Şenel, depremlerde artık daha fazla can ve mal kayıpları vermememiz ve daha büyük acılar yaşamamamız için aklın ve bilimin yolunda kalıcı çareler bulmamızın zamanının geldiğini hatta geçtiğini söyledi. 25 yıldır Sınav markası olarak İstanbul’da iyi bir sınav verdiklerini kaydeden Şenel, “Saygı değer konuklar, çok değerli müdürlerim, öğretmen arkadaşlarım ve sevgili misafirler hepiniz hoş geldiniz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Evet Mahsum Hocam az önce Türküsünü söyledi. Ondan önceki yavrularımız Türkü severler ekibimiz burada bu gece. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu gecenin ana temasını Maraş depremi oluşturdu. Maraş’ta kalbimizden vurulduk. Marmara depremini, Düzce’yi hepsini gördük. Ben Gümüşhaneliyim hemen yanımızda her zaman deprem vardır, biliyoruz..” dedi.

Sabri Şenel, şunları söyledi:

Reklamı Geç