Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANCAKTEPE KAMUOYUNDA HEYECAN YARATAN İSİM..

Eski Yenidoğan belde belediye

Eski Yenidoğan belde belediye başkanı ve hayırsever iş insanı Sabit Karaman, yaklaşan 31 Mart seçimlerine doğru tabanda oluşan talep ve beklentilere duyarsız kalmayarak Ak Parti’den Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı olmaya karar vermesi kamuoyunda coşku ve heyecan yarattı.

Bir zamanlar Ümraniye’ye bağlı Yenidoğan belde belediye başkanı ve tanınmış iş insanı Sabit Karaman’ın tabanda oluşan yoğun istek ve talepler sonucu Ak Parti’den Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı olacağı haberi bölgede büyük sevinçle karşılandı. Karaman, “Halkımızın üzerimizdeki baskısına karşı duyarsız kalamazdım. İşlerimin çokluğu ve yoğunluğu dahi milletimizin bu istek ve sevgisine karşı önemli değildir. Her şeye rağmen halkımızın istekleri doğrultusunda hareket etmeyi kendimize bir borç sayarak, bu borcu Allah kısmet ederse, Sayın Cumhurbaşkanımızın da tensipleri ile hizmet etmeye talip oluruz” dedi.

“Halkımızın üzerimizdeki baskısı bizi mecburen, hizmete talip olmaya itti. İnşallah gerek siyasi ve gerekse ticari tecrübemizi halkımıza hizmet yolunda sarf edeceğim” diyen Karaman, “Allah izin verirse Çarşamba günü resmi olarak Sancaktepe belediye başkan aday adayı olarak müracaatımızı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç