Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“SANCAKTEPE’MİZE HİZMET AŞKI İLE BU YOL DA BİZ DE VARIZ..”

AK Parti’de yerel seçim

AK Parti’de yerel seçim yoğunluğu tüm ilçelerde devam ediyor. Kamuoyunun önde gelen tanınmış isimlerinden iş insanı Veli Arslan da Ak Parti’den Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

STK’ların ve iş dünyasının tanınmış isimlerinden Veli Arslan, beklendiği üzere AK Parti’den Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını gerçekleştirdi. Arslan’ın başvuru dosyasını teslim alan AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar,  31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Sancaktepe Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı Başvurusunu Veli Arslan’dan teslim aldık. Veli Bey’e çıkmış olduğu bu yolda muvaffakiyetler diliyorum. Hayırlı Olsun” dedi.

AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Veli Arslan da yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Hazır ve kararlı olarak çıktığım bu yolda Sancaktepe’mize hizmet aşkı ile bizde varız diyerek, bu yola çıkan bütün arkadaşlarımızla dostluk ve dayanışma içerisinde aday adaylığı sürecini başlatacağız. Rotamız belli; hedef Türkiye yüzyılına yakışır Sancaktepe için üzerimize düşen görev ve sorumluluk anlayışımızla, ilçemizi yönetmek ve mutlu bir kente dönüştürmek üzere var gücümüzle çalışmak. Siz değerli Sancaktepe’li komşularıma, ilçemizin daha sosyal kültürel bir statüye kavuşması için bitmek bilmeyen heyecanımız ile adil bir şekilde layık olmaya çalışacağıma söz veriyorum.

Belediyemizi halk ile birlikte yönetme prensibi ile sizden aldığım destek doğrultusunda haktan ve adaletten ayrılmayan bir görüş içinde hizmet edeceğim. Sancaktepe vizyonunu daha ileriye taşımak için sizlerin desteğine talip olarak Adalet ve Kalkınma Partimizin önderliğinde Sancaktepe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı sürecimi başlatmak istiyorum. Çıktığımız kutlu yolda desteklerinizi bekliyor selam ve saygılarımı sunuyorum. Allah muvaffak eylesin.”

Reklamı Geç