Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SGK’DA SOSYAL GÜVENLİK SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR..

SGK Ümraniye Sosyal Güvenlik

SGK Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezince Ümraniye Müftülüğüne bağlı İmam, Vaiz ve Kuran Kursu Öğreticilerine Sosyal Güvenlik Uygulamaları, Sosyal Güvenlik Hak ve Yükümlülükleri  ve Kayıtdışı İstihdam konularında seminer düzenlendi.

sgmsnrumr2Ümraniye Müftülüğü toplantı salonun da düzenlenen seminer, SGK  Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Coşkun BİLGİN tarafından verildi. Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Coşkun BİLGİN, konuşmasında, sosyal güvenliğin önemine değinerek ‘Sosyal Güvenlik insanın doğumundan ölümüne kadar, öldükten sonrada geride kalan hak sahiplerini kuşatacak kadar kapsamlı olup hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Sigortalı olmak karşılıklı vazgeçilecek bir hak değildir. Sigortalı olmak işverenin ve işçinin inisiyatifine bağlı değildir. Sigortalı olmak bir hak ve kanuni bir zorunluluktur.’ dedi. Konuşmasının devamında SGK Ümraniye Merkez Müdürü Coşkun BİLGİN, ‘Kurumca öncelikli amaçlarının vatandaş odaklı hizmet anlayışının gelişmesi ve yerleşmesi olduğunu ifade etmiştir.

sgmsnrumr1Vatandaşlarımızı bilgilendirme konusunda tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kamu görevlilerine ve kanaat önderlerimizin  desteğine ihtiyacımız var. İmam ve Vaizlerimiz  akıllarına takılan her konuda Sosyal Güvenlik Merkezimizden destek alarak. Öğrendikleri konuları hizmet verdikleri mahalleler de vatandaşlarımıza anlatabilir, sorunların çözümünde bizim fahri Sosyal Güvenlik danışmanımız olarak vatandaşı bilgilendirebilirler. Ayrıca yine vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik hakkında bilgilendirilmesi, soru ve sorunların da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı hizmet veren ALO 170 iletişim hattını arayarak hızlı bir şekilde sorunlarını çözebileceklerdir.’ dedi.

sgmsnrumr3Program sonunda SGK Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Coşkun BİLGİN seminere katılan İmam, Vaiz, Kuran Kursu Öğreticilerine ve Ümraniye İlçe Müftülüğü personeline  teşekkür etti.

 

Reklamı Geç