Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAF ODASI İLE VEFADENT’TEN SÜPER SÖZLEŞME..

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar

Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptığı anlaşmalar sonucunda üyelerine özel olarak sunduğu indirim ve fırsat kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bölgede diş sağlığı alanında hizmet veren VEFADENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile süper bir indirim kampanyasına imza atan Oda Başkanı Mehmet Özdil, bir kez daha esnafın takdirini kazandı.

umraniye dis anlasma 2Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Özdil ile VEFADENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hasan Erzurumlu arasında imzalanan anlaşmaya göre; diş hekimi muayenesi, panaromik film ve diş röntgen filmi ücretsiz olacak ve Türk Diş Hekimleri Birliği’nin 2016 yılı ücret tarife listesi üzerinden % 20 ila 30 arası indirimler yapılacak.

umraniye dis anlasma 3Esnafın sevinçle karşıladığı anlaşmadan diğer sözleşmelerde olduğu gibi Oda üyesi tüm esnaf ve yakınları faydalanabilecek. Konuya ilişkin gazetemize kısa bir değerlendirmede bulunan Oda Başkanı Mehmet Özdil, bu anlaşmayla birlikte üyelerinin birçok alanda indirimli hizmet almasını sağladıklarını ve sürpriz kampanyalara imza atmaya devam edeceklerini ifade etti.

umraniye dis anlasma 5

umraniye dis anlasma 4

Reklamı Geç