Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOKATLILAR, DOSTLUK GRUBUYLA DAHA GÜÇLÜ…

Sancaktepe’de yaşayan Tokatlıların sosyal

Sancaktepe’de yaşayan Tokatlıların sosyal ve kültürel değerlerimiz üzerine dayanışma ve yardımlaşama amacıyla oluşturduğu Sancaktepe Tokat Dostluk Grubu, işadamları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerinin yer aldığı kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.   

tokdostsanc48 Mart Pazar günü düzenlenen kahvaltıya Tokat Dostluk Grubu Başkanı Mustafa Günal, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Rıfkı Bektaş, Sancaktepe Belediye Meclis Üyesi Rukiye Yıldırım, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayları, Kaya Çardak,  Şükrü Kaya, Mehmet Genç, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Haili Yıldız ve Tokatlılar katıldı. Sevginin yarattığı dostluğun insanların en büyük fazileti olduğunu belirten Başkan Mustafa Günal :  “Gerçek dostluğun değeri pek az şeyle ölçülebilir; hele maddi şeylerle hiç ölçülemez. Dostluk en başta doğruluğa, açık sözlülüğe, sevgi ve güvene dayanır.  Bu mecliste bunlar var ve inanıyorum ki hepte var olacak” dedi. Günal, dostluk grubunun birçok oluşuma model olabilecek niteliğe sahip olduğunu sözlerine ekledi. Başkan Günal,  “Bu gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

tokdostsanc2AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Kaya Çardak, Tokat Dostluk Grubu’ndaki üyelerle uzun zamandır tanıştığını belirterek bu kadar dostla bir arada bulunmamın kendisi için onur vesilesi olduğunu belirtti.   AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mehmet Genç, dost ve arkadaşlıkta vefanın önemine dikkat çekerek kalıcı olan dostluğun dünya hayatını güzelleştiren en önemli şey olduğunu ifade etti. Bir diğer aday  AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Şükrü Kaya ise bir Tokatlı olarak ve Tokat sevdalısı olarak hemşehrileri için elinden gelen her türlü fedakârlığı yapacağını belirtti.  Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla son sözü alan Belediye Meclis Üyesi Rukiye Yıldırım da,  milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcılarının kadınlar olduğunu, sosyal ve ekonomik hayatın her alanında büyük fedakârlıklar gösteren ve rol üstlenen kadınlarımıza hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini belirtti.

tokdostsanc1Programa katılan Eğitimci- Şair Celal Atay,  8. Mart dünya kadınlar gününün manasına uygun eşi için yazdığı şiiri okuyarak katılımcılara neşe dolu dakikalar yaşattı. Programa yerel basının ilgisinin çokluğu dikkat çekti.

tokdostsanc3

 

 

 

 

 

Reklamı Geç