Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İSPARK ve TOFD İşbirliği ile Engeller Aşılacak

İSPARK Genel Müdürü Mehmet

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Korkut ve kurum yetkilileri Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ni(TOFD) ziyaret ederek ortak projeler geliştirme kararı aldı.

isparkk1Dernek Başkanı Ramazan Baş ve gönüllüler tarafından karşılanan İSPARK heyeti dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve birlikte yapılabilecek ortak projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Genel Müdür Mehmet Çevik ve beraberindeki heyet omurilik felçli hastalar ile yakından ilgilenirken dernek bünyesinde oluşturulan atölyeleri gezdi. El emeği çalışmaları ve ortaya çıkartılan ürünleri inceleyen yetkililer yapılanları takdire şayan buldu.

isparkk3Dernek Başkanı Ramazan Baş ve dernek yetkilileri ile yapılan toplantı sonrasında İSPARK otoparklarında mavi kapak toplama üniteleri oluşturulmasına, ”Derinliğini Bilmediğiniz Sulara Atlamayın!” projesinin tanıtımı için ortak çalışmalar yapılmasına ve İSPARK otoparklarında ki engelli alanlarının doğru kullanılması için kamu spotu hazırlanması hakkında görüş birliğine varıldı.

Geliştirdiği sosyal projeler ile kent hayatına ve sosyal yaşama katkı sağlamayı hedeflediklerini belirten Çevik; Omurilik Felçlileri Derneği’ne yapmış olduğumuz ziyaret ile birlikte yapabileceğimiz birçok proje için önemli adımlar attık. İSPARK olarak otoparklarımızda ve geliştirdiğimiz projelerde engelli vatandaşlarımızın önceliklerine her zaman hassasiyet gösterdik bundan sonra daha da önemli adımları birlikte atacağız. dedi

isparkk2İSPARK ENGELLİLERİ UNUTMUYOR

İSPARK kent genelinde hizmet verdiği açık, katlı ve yol üstü otoparklarda engelli vatandaşları unutmuyor. İSPARK modern ve teknolojik otoparkları yaşam merkezi haline getirirken engelli vatandaşlara yönelik hizmetleri de yaygınlaştırıyor. Kent genelinde açık, katlı ve yol üstü otoparklarında engelli vatandaşların rahat bir şekilde parklanmalarını sağlayacak sistemleri hayata geçiriyor.

İSPARK Açık Katlı otoparklarında araç sahibi engelli vatandaşlara 8,yol üstü otoparklarında ise 3 saat ücretsiz hizmet veriyor. Engelli sürücülere yer çizgileri ile özel alan ayırırken, katlı otoparklarda engelli asansörü ve diğer ekipmanlarla hizmet veriyor. Böylece sürücülerin rahat bir şekilde parklammasına imkan sağlanıyor.

Pilot olarak Kadıköy Açık Otoparkı’nda kurulan akülü engelli aracı şarj ünitesi, kısa sürede kent genelinde bulunan uygun noktalarda da hizmet vermeye başlayacak.Engelli vatandaşlar araçlarını şarj cihazına bağladıktan sonra üniteye yerleştirilmiş monitör ile internete girebilecek, gazete okuyabilecek ve tv izleyebilecek. Ünite ile şarj dolumu esnasındaki bekleme süresinin daha aktif ve eğlenceli kullanılması hedefleniyor.

 

Reklamı Geç