Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANBEYLİ’DEKİ ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ..

İstanbul Valisi Vasip Şahin

İstanbul Valisi Vasip Şahin Sultanbeyli’de devam eden çalışmaları değerlendirmek üzere Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Kaymakam İbrahim Özefe’nin de katıldığı Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde bir toplantı düzenledi.

sultanbeyli vali sahin 1İstanbul’daki ilçelerin son durumunu yerinde değerlendiren Vali Vasip Şahin Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde yaptığı toplantıyla Sultanbeyli’nin son durumunu değerlendirdi. Sultanbeyli’nin son dönemde hızla kalkındığını ifade eden Şahin, “Bugün ilçe buluşmaları kapsamında Sultanbeyli’deyiz. Sultanbeyli 1980’lerden sonra gelişmeye başlayan, 1990’ların ikinci yarısından sonra da şehirleşmeye ve hızla gelişmeye başlayan bir ilçemiz. Görev yapan yöneticilerimiz, Belediye Başkanlarımız ilçemizin sorunlarını asgariye indirmek adına el ele vererek çalışmışlar ve bugün Sultanbeyli sorunlarından oldukça uzaklaşmış bir ilçe” dedi.

sultanbeyli vali sahin 2Yapılan toplantıların verimli olacağına inandığını ifade eden Vali Şahin’in konuşmasının ardından İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe Sultanbeyli’nin genel durumu hakkında sunum yaptı. Kaymakam Özefe’nin ardından Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ilçede devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Vali Şahin programın ardından Şehit Üsteğmen Rahim Çelik’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Şahin daha sonra da Bayburtlular Derneği’ne geçerek dernek yönetimi ve üyeleriyle bir süre sohbet etti.

sultanbeyli vali sahin 4

sultanbeyli vali sahin 3

Reklamı Geç