Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SGM MÜDÜRÜ BİLGİN’İN EN MUTLU GECESİ…

Sosyal yönü ile kamuoyunun


coskundugun2Sosyal yönü ile kamuoyunun ilgi odağı olmayı hakeden Sosyal Güvenlik Kurumu Ümraniye Bölge Müdürü Coşkun ve Arzu Bilgin çifti, geçtiğimiz hafta sonu biricik oğulları Ömer Mert ve Ali Kaan’ın ilk mürüvetlerinin mutluluğunu dostlarıyla paylaştı.

SGM Ümraniye Bölge Müdürü Coşkun Bilgin ve eşi Arzu Bilgin, biricik oğulları Ömer Mert ve Ali Kaan’ın ilk mürüveti olan sünnet törenini renkli bir törenle gerçekleştirdiler. İçerenköy Salon Selay’daki eğlenceli sünnet düğünü Kur’an tilaveti ile başladı. Coşkun Bilgin ve ailesini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan iş çevresi ve dostları, sünnet olup erkekliğe ilk adımı atan Ömer Mert ve Ali Kaan’a boyu sağlık ve mutluluk dileklerini iletip anne ve baba ya hayırlı olsun temennisinde bulundular.

coskundugun1Bilgin ailesinin bu mutlu gecesine Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Ejder Batur ve Sedat Enver Çakır’ın yanı sıra Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, KAI Başkanı Tuncay Uzunkaya ve çok sayıda tanıdık sima katıldı. Gecede sahne alan Kafkas oyunları ekibi konukları adeta büyüleyen bir gösteri yaparken; Coşkun Bilgin ve Arzu Bilgin çifti ile ailenin kirvesi de sahnede oynayarak mutluluklarını paylaştı.

Salona Osmanlı askerleri eşliğinde ve taht üzerinde giriş yapan Ömer Mert ve Ali Kaan da coşku ve mutluluğu birarada yaşadılar. Gece daha sonra konukların tebrikleri ile devam etti. Coşkun Bilgin ve Arzu Bilgin çiftinin mutluluk ve heyecanı, duygu yoğunluğu ile gece sonuna kadar devam etti.

Reklamı Geç