Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SULTANÇİFTLİĞİ’NDEN ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ ÇIKARMASI..

Toplumdan takdir gören sosyal

Toplumdan takdir gören sosyal projeleri ile her zaman gündem oluşturan Çekmeköy Sultançiftliği Mahalle Muhtarı Engin Çelik, 7’den 70’e mahalle sakinleri ile ecdat yadigarı Çanakkale Şehitliği’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahalle Muhtarı Engin Çelik’ın organizasyonu ile düzenlenen Çanakkale Şehitler Abidesi ziyareti duygu yüklü anlara sahne oldu. Ziyaret programıyla Sultançiftliği’nde yaşayan ve çoğunluğu kadınlardan oluşan mahalle sakinleri gün boyu Çanakkale Destanı’nın yazıldığı bölgeleri gezme ve yeniden yaşama fırsatı buldular. Bir milletin yeniden doğduğu savaş bölgesini gezen mahalle sakinleri, zorlu savaş koşullarının yaşandığı alanlarda o günleri adeta yeniden yaşadılar.

Ziyaret programına ilişkin bir açıklama paylaşan Muhtar Engin Çelik, “Kıymetli vatandaşlarımızla birlikte Türk milletinin yedi düvele, yediden yetmişe mücadele verdiği, yeniden özüne döndüğü yer Çanakkale’deydik. 7’den 70’e mahalle sakinlerimizle Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret ettik. Ziyaret esnasında hem duygulandık hem zaferle gururlandık. Tüm şehitlerimizin mekanları cennet, ruhları şad olsun. Bizlere eşlik eden tüm ziyaretçilerimizin de ayağına taş değmesin” dedi.

 

Reklamı Geç