Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TOPLUMUN BİRBİRİNE OLAN İNANCI VE İDARECİLERİN SÖYLEMLERİ….

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerelde

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerelde büyük zaferiyle sonuçlanan 31 Mart seçimlerinin ardından önemli açıklamalarda bulunan partili iş insanı Cihan Hançerlioğlu, CHP Lideri Özgür Özel’in ‘Baba Ocağı’ sözlerini hatırlatarak; “Toplumun birbirine olan inancı başarıyı getiriyor, idarecilerin söylemleri de bu başarı ateşinin kıvılcımları oluyor” dedi.

31 Mart seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin yereldeki tarihi başarısını değerlendiren partili iş insanı Cihan Hançerlioğlu, “Seçim akşamı görüldü ki; hiçbir görüş ayrımı olmaksızın meydanlarda yaşanan büyük sevinç ve coşku tarif edilemez… Bu başarıyı ve mutluluğu getiren yegane olgu toplumun birbirine güveni ve dayanışmasıdır. Parti ayrımı gözetmeden, tüm insanların hiçbir dönemde olmadığı kadar bu sevinci ve mutluluğu hep beraber yaşamaya ihtiyacı vardı. Bu başarıda kişilerin önemi kadar anlamlı olan başka bir taraf daha vardı o da genel başkanımız sayın Özgür Özel’in sarf ettiği ‘CHP baba ocağı cümlesi” dedi.

Seçimde herkesin bu cümlenin vermiş olduğu özümseme, benimseme ve heyecan ile kenetlendiğini kaydeden Hançerlioğlu; “Çok kısa zaman aralığında yaşanan il, ilçe ve genel merkez kongreleri ile gelen büyük değişimler sonucu ayrıştırılmaya çalışılan parti üyeleri ayrışmaya kulak asmadan sayın genel başkanın ‘CHP baba ocağıdır’ sözleri ile birleşerek seçimlerde başarıyı elde etmiştir. Sonuç olarak yaşanan bu durum gösteriyor ki; toplumun birbirine olan güveni ve birlikteliği başarıyı getiriyor ve idarecilerin söylemleri de başarı ateşinin kıvılcımlarını oluşturuyor” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç