Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜM GEÇMİŞLERİMİZ RUHUNA KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ VE MEVLİD-İ ŞERİF…

Anadolu Sanayici ve Birleştirici

Anadolu Sanayici ve Birleştirici İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın kardeşleri Yüksel, Mehmet ve Ali Osman Yalçınkaya ile birlikte geçtiğimiz aylarda rahmeti rahmana kavuşan anne Emine Yalçınkaya, baba Cemal Yalçınkaya ve amca Ramazan Yalçınkaya ruhuna okuttukları Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı her zamanki gibi aile dostları ve sevenlerinin katılımıyla doldu taştı.

Yalçınkaya Ailesi dostları geçtiğimiz aylarda ebediyete intikal eden anne Emine Yalçınkaya baba Cemal Yalçınkaya ve amca Ramazan Yalçınkaya için duada buluştu. Siyasiler, yerel yöneticiler, iş insanları, muhtarlar, STK temsilcileri, dernek başkanları, kanaat önderleri ve çok sayıda hemşerinin katılarak dua ettiği Çınar Düğün Salonu’ndaki anma programına; Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çelebi, Ak Parti Meclis Üyeleri Rıdvan Bural, Turgay Tuna ve Hamza Çoban, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce, MHP Meclis Üyesi Alparslan Şahinoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, CHP Meclis Üyesi Şükrü Bakar ve CHP Üsküdar Meclis Üyesi Celal Danış gibi çok sayıda tanıdık sima iştirak etti.

Anne Emine Yalçınkaya, Baba Cemal Yalçınkaya ve Amca Ramazan Yalçınkaya ruhuna okunan Kur’an-ı Kerim ve sonrasında hep birlikte edilen duaların ardından konuklarına teşekkür eden Yücel Yalçınkaya, “Geçtiğimiz sene ve geçtiğimiz aylarda rahmeti rahmana kavuşan annemiz Emine Yalçınkaya, babamız Cemal Yalçınkaya ve amcamız Ramazan Yalçınkaya ile ahirete intikal etmiş tüm geçmişlerimiz için düzenlediğimiz Kur’an-ı Kerim tilavetimizde bizleri yalnız bırakmayan gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Her ölüm, elbetteki büyük bir öğüt ve ibrettir geride kalanlara. Allah’tan geldik ve yine dönüşümüz onadır. Yüce rabbim gerek arayarak gerek katılarak uzaktan yakından acımızı paylaşan tüm değerli dostlarımızın yokluğunu göstermesin. Zor zamanların dostları her zaman gönül dostlarıdır. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Reklamı Geç