Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YALÇINKAYA AİLESİ, BABADAN SONRA ANNE ACISI YAŞADI..

Bölgemizin sevilen iş insanlarından

Bölgemizin sevilen iş insanlarından Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya ailesi, baba acısından sonra bugün de anne acısı yaşadı. Geçtiğimiz aylarda kaybettiği baba Cemal Yalçınkaya’yı ebediyete uğurlayan Yalçınkaya ailesi, henüz birinci yılını doldurmadan bu kez de anne Emine Yalçınkaya’yı kaybetti. Anne Yalçınkaya’nın naaşı çok sayıda aile dostunun katılımıyla düzenlenen cenaze töreninin ardından Çekmeköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Çekmeköy’ün önde gelen, tanınmış ailelerinden Yalçınkaya Ailesi, bir süredir Sancaktepe Feriha Öz Acil Durum Hastanesi’nde tedavi altında olan anne Emine Yalçınkaya’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, kardeşleri ve çocukları ile Yalçınkaya ailesi, çok sayıda aile dostunun katılımıyla düzenlenen cenaze töreninin ardından anne Emine Yalçınkaya’yı Çekmeköy Mezarlığı’nda ebediyete uğurladı.

Ailenin yaşadığı Çamlık Mahallesi’ndeki evinin önünde helallik alınan anne Yalçınkaya’nın cenazesi daha sonra aynı mahalledeki Camiye getirildi. Burada taziyeleri kabul eden Yücel Yalçınkaya, kardeşleri ve çocukları sevenleri tarafından yalnız bırakılmadı. Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Müftüsü Vehbi Akşit, siyasiler, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda iş insanının katılımıyla Çamlık Mescidi’nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Çekmeköy Mezarlığı’na defnedilen anne Yalçınkaya’nın ruhu için dualar edildi. Yerel Gazete olarak, Rahmeti Rahmana kavuşan merhumeye yüce Allah’tan rahmet diliyor, tüm Yalçınkaya Ailesi’ne sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Reklamı Geç