Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ANADOLU TOKATLILAR DERNEĞİ TAM YOL İLERİ..

Kısa bir süre önce

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen birlik, beraberlik ve dayanışma yolunda önemli mesafeler kaydeden İstanbul Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği, Dudullu merkezdeki yeni yerinde gerçekleştirdiği olağanüstü kongreyle yeni başkan Hüseyin Akgün ve yönetimiyle yepyeni bir dönemin başlangıcını yaptı.

İstanbul Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği, hemşeriler arasında sağladığı birlik ve beraberlikle gücüne güç katarak yoluna devam ediyor. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen önemli mesafeler kaydeden Tokatlılar Derneği, Dudullu merkezdeki yeni yerinde gerçekleştirdiği olağanüstü kongreyle yeni başkan Hüseyin Akgün ve yönetimiyle yepyeni bir başlangıç yaptı.

Derneğin Kurucu Başkanı Av. Serdar Han’dan görevi devralan Hüseyin Akgün, yüksek tempoda daha yoğun ve daha sıkı bir çalışma döneminin mesajlarını verdi. Tokat Konfederasyonu TOKKON Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel, ilçe ve köy dernek başkanları ile çok sayıda hemşerinin katıldığı kongrede umutlu bir heyecan olduğu gözlemlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede geçmiş döneme ait gelir ve gider raporları ile yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okunarak oy birliği ile onandı. Denetim Kurulu Raporunu ise Ümraniye Belediyesi Meclis Üyesi Şenol Berk okudu. Kongrenin divan başkanlığı görevini yürüten Veysel Sarar, Tokatlı hemşerilerin artık daha büyük ve daha kullanışlı bir dernek merkezi olduğunu ifade ederek herkesi İstanbul Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği çatısı altına davet etti.

Pandemi sürecine denk gelen kuruluş aşamasında her türlü zorluğa rağmen önemli faaliyetler gerçekleştirdiklerini anlatan derneğin kurucu başkanı Av. Serdar Han, “Tokatlı hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde kalkınması amacıyla yaptığımız tüm çalışmalarda benimle birlikte yol yürüyen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kongrenin seçimler maddesinde ise Hüseyin Akgün ve yönetimi tek liste halinde oybirliği ile seçilerek yeni bir dönemin başlangıcını yaptı. Genç işadamı ve Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Tokatlı hemşerilerine dernek başkanı olarak hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duyacağını ifade etti. Başkan Akgün, Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği’nin bünyesinde her türlü siyasi görüş, düşünce ve fikirden hemşeriyi aynı çatı altında buluşturduğuna önemle vurgu yaptı.

Hemşeriler arası dostluk ve dayanışmayı daha da büyüterek derneğin gücüne güç katacaklarını kaydeden yeni başkan Akgün, “Elele vererek çıktığımız bu yolda daha çok çalışarak daha çok hemşerimize ulaşacağız. Kapı kapı dolaşarak, nerde Tokatlı bir hemşerimiz varsa bulup bu dayanışmamıza dahil edeceğiz. Birlik ve beraberlik halkasını sürekli büyüteceğiz. Mücadelemiz Tokatlı hemşerilerimizin sosyal ve siyasal alanlarda güçlenerek büyümesi için olacak” şeklinde konuştu.

Kongrenin dilek ve temenniler bölümünde konuşan TOKDEF Genel Başkanı İlhami Özel, yeni başkan Hüseyin Akgün’e hayırlı olsun dileklerini ileterek; federasyon olarak tüm derneklerin olduğu gibi Ümraniye Anadolu Tokatlılar Derneği’nin de her zaman yanında ve destekçisi olacaklarını ifade etti. Yine diğer bir çok dernek başkanı ve üyeler de yaptıkları konuşmalarda yeni dönemin hayırlı olmasını dilediler. Kongre Tokatlı hemşerilerin büyük aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Reklamı Geç