Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE BELEDİYE MECLİSİ’NDE GERGİN GÜN..

Ümraniye Belediye Meclisi’nin Nisan

Ümraniye Belediye Meclisi’nin Nisan ayı oturumuna Kılıçdaroğlu’nun dünkü sözleri üzerine yaşanan tartışmanın gerginliği damga vurdu.

umr meclisi gergin 12015 yılı faaliyet raporunun görüşüldüğü Ümraniye Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ikinci oturumunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünkü grup toplantısında sarf ettiği sözlerin tartışması damga vurdu. Kılıçdaroğlu’nun sözlerini kınamak için gündem dışı söz alan Ak Parti Meclis Üyesi Ülkiye Toptaş’ın ‘Siyasi Sapık’ ifadeleri CHP’li meclis üyelerinin tepki göstermesine neden oldu. Meclis salonunu terk eden CHP’li üyeler daha sonra İlçe Başkanı Cafer Aktürk’ün de katıldığı bir basın açıklaması yaptılar.

umr meclisi gergin 2CHP İlçe Başkanı Cafer Aktürk, sosyal medya üzerinden de duyurduğu basın açıklamasında, “Ülkemiz terör olayları nedeniyle gereğinden fazla gergin günler yaşamaktadır” dedi. Belediye meclisinde yaşanan tartışmaya atıfta bulanan Aktürk; meclis üyelerinin, bazı basın mensuplarının ve il yöneticisi Yusuf Erciyas’ın meclis salonundan adeta darp edilerek atıldıklarını iddia ederek konunun hukuki olarak yasal işleme tabi tutulacağını dile getirdi.

umr meclisi gergin 3Öte yandan Ak Parti grubundan meclis üyeleri de yaşanan tartışmaya ilişkin olarak sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarda; “Faaliyet raporumuzun müzakeresinin de yapıldığı Nisan ayı Ümraniye Belediye Meclisi toplantımıza GHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun dünkü grup toplantısında sarf ettiği edep dışı sözlerini kınadığımızı ilan eden Ak Parti’li bayan meclis üyelerimizin kınama konuşmalarıyla başladık” şeklinde ifadelerde bulundular.

Reklamı Geç