Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYESPOR 1 FENERBAHÇE 0

Ziraat Türkiye Kupası son

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Ümraniyespor Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda ağırladığı Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertli ekipte Eljif Elmas 46. dakikada kırmızı kart gördü.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Ümraniyespor Esenyurt Necmi Kadıoğlu Standyumu’nda ağırladığı Fenerbahçe’yi ağırladı. 27. dakikada Slimani’nin attığı golü hakem faul yapıldığı gerekçesiyle geçerli saymadı. VAR kontrolünün ardından maça devam edildi. 31. dakikada Slimani’nin asistinde Nabil Dirar’ın attığı gol yine Slimani topla ilk buluştuğu anda ofsayt olduğu gerekçesiyle geçerli sayılmadı. 38. dakikada Yassine Benzia’nın pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Mathieu Valbuena’nın çektiği şutu direk dibinde kaleci Burak Öğür çeldi.

Aynı dakikada Yassine Benzia’nın yerden pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Mathieu Valbuena’nın çektiği şutu kaleci Burak Öğür kornere çelerken top direğe çarparak dışarı çıktı. 41. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında sağ çaprazda topla buluşan Şener Özbayraklı, ceza sahası içerisine girdikten sonra şutunu çekti ancak bu şuta kaleci Burak Öğür parmaklarının ucu ile dokundu, yan direğe de çarpan top oyun alanına geri döndü. İlk yarı 0-0 berabere tamamlandı. 46. dakikada Eljif Elmas sarı kart gördü. Daha sonra VAR incelemesine giden hakem kartı kırmızıya çevirdi ve Eljif Elmas oyundan atılırken Fenerbahçe 10 kişi kaldı.

82. dakikada Fenerbahçe altyapısından yetişen Ümraniyesporlu Yasir’in ceza sahası sol çaprazından attığı şut ağlarla buluştu ve Ümraniyespor 1-0 öne geçti. 90+6’da gelişen kontraatakta Emircan skoru 2-0’a getirdi. Ancak hakem pozisyonun başlangıcında faul tespit etti ve golü iptal etti. Maçta başka gol olmayınca Ümraniyespor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Reklamı Geç