Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’YE KALICI BİR ESER DAHA..

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki tüm

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki tüm mahallelere muhtarlık binaları kazandırmaya devam ediyor. Son olarak Ihlamurkuyu Mahalle Muhtarlığı’nın açılışı, Başkan Hasan Can’ın katılımıyla yapıldı.

umraniye mahtarlık açilis 7Ümraniye Belediyesi, 350’ye yakın kalıcı eserine bir yenisini daha ekleyerek Ihlamurkuyu Mahalle Muhtarlığı’nı vatandaşların hizmetine sundu.  Açılışa Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, belediye birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

umraniye mahtarlık açilis 5Törende bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, 2004 yılından itibaren yapılan çalışmalardan bahsederek; Ihlamurkuyu Muhtarlık Binası hakkında teknik bilgi verdi. Batur, “2004 yılında başladığımız hizmet seferberliğine hız kesmeden aynı şevkle devam ediyoruz. Yeni hizmet binamızın mahalle sakinlerine ve Ümraniyemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

umraniye mahtarlık açilis 3Ardından bir konuşma gerçekleştiren Ihlamurkuyu Mahalle Muhtarı Burhan Sağlam, “Mahallemize kazandırdığı yeni muhtarlık binamız için Başkanımız Hasan Can’a teşekkür ederim” dedi.

umraniye mahtarlık açilis 4Sonrasında AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, Başkan Hasan Can’a ve Ümraniye Belediyesi’ne, ilçeye kazandırılan eserler için teşekkür etti.  Çakıroğlu, AK Partili belediyelerin hizmette her zaman öncü olduğunu söyleyerek sözlerine son verdi.

umraniye mahtarlık açilis 2BAŞKAN HASAN CAN: “BİN YILDIR GÖNÜL KÖPRÜSÜYLE BAĞLI OLDUĞUMUZ BU TOPRAKLARDA, KARDEŞLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Hasan Can, Ihlamurkuyu’ya kazandırılan yeni muhtarlık binası hakkında bilgi verdi. Türkiye’nin son 12 yıldır göstermiş olduğu gelişimden bahseden Başkan Hasan Can, millî birlik ve bütünlüğün önemine vurgu yaptı. Hafta sonu, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı için Diyarbakır’da bulunan Başkan Hasan Can, konuşmasında buradaki izlenimlerine de yer verdi. “Bin yıldır gönül köprüsüyle bağlı olduğumuz bu topraklarda, kardeşliğimiz devam edecek. Biz din, dil, ırk ayırt etmeksizin senelerdir bu topraklarda yaşıyoruz. Fakat dış güçler İslamofobiyle, Müslümanları kötü göstermeye çalışıyor. Biz de bu yüzden bu ayın 23-24-25’inde, Saraybosna’da bu konuyla alakalı bir sempozyum gerçekleştireceğiz” diyen Başkan Hasan Can, Başbakanlık Tanıtma Fonu’nun da desteğiyle yapılacak olan İslamofobiye Karşı İslam Sofrası adlı lobi çalışması hakkında bilgi verdi. Başkan Hasan Can, Ihlamurkuyu Muhtarlık Binası’nın muhtara ve mahalle sakinlerine hayırlı olması duasıyla, emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

umraniye mahtarlık açilis 1Konuşmanın ardından Ihlamurkuyu Mahalle Muhtarı Burhan Sağlam, Başkan Hasan Can’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Ardından Başkan Hasan Can ve protokolün, Ihlamurkuyu Mahalle Muhtarlığı binasının açılışı için kurdela kesmesiyle tören son buldu.

Reklamı Geç