Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Üsküdar’da değişimin öncüsü olmak için tam yol ileri…”

Yerel basınla biraraya gelen

Yerel basınla biraraya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Sinem Dedetaş, “Üsküdar’da değişimin öncüsü olmak için tam yol ileri gitmek üzere yola çıkıyoruz” diyerek iddialı konuştu.

CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Sinem Dedetaş, ilçe başkanı İbrahim Çağlar Atalar ve ilçe yöneticileri ile birlikte yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek adaylık süreci ve seçim gündemine özel değerlendirmelerde bulundu. Yerel basınla her zaman yakın diyalog ve temasta olacaklarını ifade eden Dedetaş, 2019 yılından bugüne Şehir Hatları Genel Müdürü olarak görev yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde başkan Ekrem İmamoğlu yönetiminde başarılı bir çok çalışmaya imza attıklarını ve şimdi Üsküdar belediye başkan adaylığı ile İstanbul’a hizmet yolculuğunda yeni bir sayfa açtıklarını kaydetti.

“Eski İstanbul’un ruhunu en güçlü şekilde hissettiren kadim şehir Üsküdar’da huzuru koruyan, insan odaklı, katılımcı ve halkçı belediyecilik hizmeti sunmak için çalışmalarımıza başlıyoruz” diyen CHP Adayı Sinem Dedetaş, “Bugün ne yazık ki Üsküdar’ın her zaman göz alıcı güzellikleri ile anılan bahçeleri, yeşil alanları git gide azalıyor. Dönemin en önemli ticaret merkezlerinden Üsküdar, kendine has dokusunu kaybediyor” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Dedetaş, 2 Şubat’ta yapmayı planladıkları lansman ile projelerini kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi. Dedetaş, şunları söyledi: “İstanbul’un en değerli hazinelerinden olan ilçemizi geçmişinden gelen değerlerini korurken yeni yatırımlarla geleceğe taşıyacak taze bir soluğa, farklı bir bakışa ihtiyacı var. İşte biz, bu hedeflerle Üsküdarlılara adil, şeffaf, eşitlikçi bir yerel yönetim anlayışı ile hizmet etmek için yola çıkıyoruz.”

Dedetaş; “Üsküdarlıların özellikle gençlerin ve kadınların kendini kaygılı hissettiklerini biliyoruz. Semt sakinlerinin sorun ve ihtiyaçlarının dinlenmesine, daha fazla yeşil alana, daha zengin fazla sosyal ve kültürel imkanlara ihtiyaç duyduklarını biliyoruz. Üsküdar’a hak ettiği değeri gösterecek, Üsküdar’ı Üsküdarlılarla birlikte yeniden İstanbul’un en müstesna ilçelerinden yapacağız. Üsküdar’da değişimin öncüsü olmak için tam yol ileri gitmek üzere yola çıkıyoruz” dedi

Reklamı Geç