Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WAFFLE WORKS TAŞDELEN ŞUBESİ ORMANKÖY’DE HİZMETTE..

Bölgemizin tanınmış isimlerinden Abdullah

Bölgemizin tanınmış isimlerinden Abdullah Gelgeç’in oğlu Hakan Gelgeç tarafından Taşdelen Ormanköy AVM’de açılan Waffle Works Şubesi törenle hizmete girdi. Farklı damak tadları sunan mekan ilk günden yoğun ilgi gördü ve beğeni topladı..

Açılış törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Ümmü Gülşen Öztürk, Kaymakam Resul Çelik, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Akın İlhan ile sosyal ve siyasal çevreden çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Waffle Works Taşdelen Şubesi’nin çalışanlarına ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.

İşyerinin çalışanların alın teri kurumadan karşılığını alacağı bir mekan olmasını dileyen Poyraz, “Tabiki bölgemiz her geçen gün sizlerle gelişip güzelleşiyor. Ormanköy bu mahallelerimizin havasını değiştirdi. Biraz yukarıda açtığımız sosyal tesisler yoğun ilgi görüyor. Çekmeköy’ü elbirliği ile kalkındırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İstanbul Milletvekili Ümmü Gülşen Öztürk, Kaymakam Resul Çelik de yaptıkları konuşmalarda Waffle Works Taşdelen Şubesi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler. Abdullah Gelgeç de açılışa katılan tüm konuklara teşekkür etti.

Reklamı Geç