Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah Adayı Evsen, siyasi parti ziyaretlerini sürdürüyor..

31 Mart seçimlerine yönelik

31 Mart seçimlerine yönelik saha çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, AK Parti ve Saadet Partisi’nden sonra Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ilçe başkanlıklarını da ziyaret ederek siyasi nezaket turlarını sürdürdü.

Beraberinde İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet ile birlikte önce İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek Başkan Dilaver Koç ve partililerle seçim sürecini istişare eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, öğleden sonra ise CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve yönetimini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. İYİ Parti ve CHP’de yaptığı değerlendirmede yaptıkları saha çalışmalarında Çekmeköy halkının büyük bir değişim ve yenilik beklediğini gördüğünü ifade eden Evsen, süreci siyasi nezaket ve centilmenlik çerçevesinde devam ettirdiklerini kaydetti.

İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan da ziyaretlerinden dolayı Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen ve heyetine teşekkür ettiler.

Reklamı Geç