Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YEŞİLAY SANCAKTEPE ŞUBESİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI..

Yeşilay Sancaktepe Şubesi, törenle

Yeşilay Sancaktepe Şubesi, törenle hizmete açıldı. Kemal Türkler Mahallesi’nde gerçekleşen Yeşilay Şubesi’nin açılış törenine Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kaymakam Feyzullah Özcan, CHP İlçe Başkanı Alper Yeğin, Ak Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk, Yeşilay Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı  İsmail Erdem, Yeşilay cemiyetinin çok önemli faaliyetler gerçekleştiren bir teşkilat olduğunu belirterek şunları söyledi;

yesilay sancaktepe sube acildi 5“Vatandaşlarımızın sağlıklı yaşam sürdürmesi ve özelikle sigara, alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak kalması buna bağımlı bağımlılıklardan kurtarılması çok önemli görevlerimizden bir tanesi. Bu anlamda bir sivil toplum kuruluşu olarak Yeşilay önemli hizmetleri yerine getirmektedir. İnşallah ilçemizde çok güzel, ciddi çalışmaları birlikte ve beraberce gerçekleştiririz.”

yesilay sancaktepe sube acildi 2Sancaktepe Yeşilay Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan da yaptığı konuşmada, son yıllarda Yeşilay’ın önemli bir değişim ve gelişim içerisinde olduğunu ifade etti. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ise, “Sancaktepe sınırları içinde özellikle gençlerin uyuşturucu ve zararlı maddelere alışmaması için bütün gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Yeşilay Sancaktepe Şubesi kesilen kurdelenin ardından hizmete açıldı.

yesilay sancaktepe sube acildi 4

yesilay sancaktepe sube acildi 6

yesilay sancaktepe sube acildi 3

Reklamı Geç