Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜCEL YALÇINKAYA DOSTLARI ÇEKBİAD İFTARINDA BULUŞTU..

Çekmeköy Anadolu Birleştirici İşdünyası

Çekmeköy Anadolu Birleştirici İşdünyası Derneği Kurucu Başkanı ve Çekmeköy’ün önde gelen işadamlarından Yücel Yalçınkaya, bu yıl da düzenlediği geleneksel iftar davetinde dostlarıyla Ramazan bereketini paylaştı.

Siyasetten iş dünyasına çok sayıda davetlinin katıldığı Çınar Düğün Salonu’ndaki iftara Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur ile gazi yakınları ve birbirinden önemli isimler katıldı. İftarda dostlarını selamlayan Yücel Yalçınkaya herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İftar davetine katılan tüm konuklara teşekkür eden Yücel Yalçınkaya; “Kıymetli dostlarım bu mübarek Ramazan iftar soframıza teşrif eden herkese teşekkür ederim. İftar programımıza katılım sağlayan Ak Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın İsmet Uçma’ya, Ordu Milletvekilimiz Sağlık Komisyonu Başkanımız Doktor Şener Yediyıldız’a, önceki dönem Yalova milletvekilimiz Temel Coşkun’a, Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Poyraz’a, Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Sefa Altunparlar’a, İşdünyası Başkanı Sayın Osman Ünsal’a, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Savul’a, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur’a, önceki dönem Çekmeköy Belediye Meclis Başkanvekili Selamet Aygün’e, belediye başkan yardımcısı Ahmet Epli’ye, Çekmeköy yerel basın mensuplarına, muhtarlarımıza, meclis üyelerimize, STK temsilcilerimize, kanaat önderlerimize ve tüm işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Hep bir arada birlik ve beraberliğimizin perçinleşecegi bu mübarek günde iftar saatinde bir araya geldik. Allah hepimize sağlık ve huzur içerisinde nice iftarlar açmayı nasip etsin.”

Reklamı Geç