Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜZLERCE ÖĞRENCİYE KIRTASİYE SETİ..

Sosyal faaliyetlerinin yanı sıra

Sosyal faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal dayanışma ve yardımlaşma noktasında da her zaman duyarlılık örneği sergileyen, bölgemizin önde gelen tanınmış iş insanlarından Murat Altun GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altun ve Tiryakioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Tiryakioğlu, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlayacağı şu günlerde yine örnek bir girişime hazırlanıyorlar. Çekmeköy’ün 21 mahallesinde ihtiyaç sahibi yüzlerce ailenin okula giden çocuklarına özel kırtasiye setleri tedarik eden Tiryakioğlu ve Altun, kaymakamlık, milli eğitim ve okul yöneticileri aracılığı ile bu yardımları sahiplerine ulaştırmaya hazırlanıyor.

İçerisinde defterden kaleme, cetvelden, silgi, boya ve pergele onlarca çeşit kırtasiye araç ve gerecinin bulunduğu okul ihtiyaç malzemelerini öğrencilere dağıtmaya hazırlanan Çekmeköy’ün önde gelen tanınmış iş insanlarından Lütfü Tiryakioğlu ve Murat Altun, hayırda yarışa vesile oluyorlar. Okulların açılacağı şu günlerde çocuğunun okul ihtiyaçlarını düşünen aileler için son derece önemli olan kırtasiye desteği yüzlerce öğrencinin yüzünü güldürecek.

Çekmeköy’ün 21 mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelerin okula giden çocuklarına gerek ilçe kaymakamlığı gerek milli eğitim gerekse okul idarecileri aracılığı ile bu kırtasiye setlerini ulaştırmayı hedeflediklerini kaydeden İşadamı Murat Altun, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi şartlarda ve imkanlarla eğitim-öğretim görmesi en büyük arzumuz ve dileğimiz. Bu uğurda üzerimize düşen görev ve sorumluluklar noktasında okyanusta bir damla su olabilirsek ne mutlu bizlere” şeklindeki sözlerle duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

İşadamı Lütfü Tiryakioğlu da; “Öğrenci her yerde ve her koşulda desteklenmeli ve her ne ihtiyacı varsa imkanlar dahilinde karşılanmalıdır. Bu noktada bir yavrumuzu dahi sevindirebilir isek bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır” şeklinde konuştu. Tiryakioğlu ve Altun’un hazırlamış olduğu kırtasiye setleri öğrencilere dağıtılacağı günü bekliyor.

Reklamı Geç