Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALTUN VE TİRYAKİOĞLU’NDAN DOSTLAR BULUŞMASI..

Çekmeköy kamuoyunun yakından tanıdığı,

Çekmeköy kamuoyunun yakından tanıdığı, bölgemizin önde gelen isimlerinden GYO A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altun ve Tiryakioğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Tiryakioğlu, hafta sonu verdikleri yemek davetiyle dostlar sofrası kurdu.

İşadamları Murat Altun ve Lütfü Tiryakioğlu’nun bölgemizin tanınmış iş insanları ve yerel basın temsilcileri onuruna kurduğu dostlar sofrası muhabbet ve samimiyetle bereketlendi. Mübarek Mevlid Kandili gecesine denk gelen dostluk ve dayanışma yemeğinde ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için hep birlikte dualar edildi. Son derece sıcak ve samimi bir havada sohbetlerin edildiği yemekte dostane muhabbet vardı. Davete; İşinsanı ve siyasetçi Seyfettin Yıldırım, Çekmeköy Sivaslılar Dernek Başkanı ve İşinsanı Yücel Aydın, İşinsanı Abdullah Gelgeç, İşinsanı ve siyasetçi Cüneyt Ilgın, Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Şükrü Bakar, Çekmeköy Belediyesi önceki meclis üyesi Gülali Alagöz, Taşdelen Mahallesi Muhtarı Serdar Karaman, İşinsanı Ercan Düz, İşinsanı ve siyasetçi Serkan Çeliker, İşinsanı Güngör Bozkurt, İşinsanı Zülkif Canvar, İşinsanı Tuncay Ceran ile basın mensupları: Musa Has, Muhterem Yüksel, Zafer Yılmaz, Ümit Şener ile gazetemiz sahibi Kenan Baylam katıldı.

Yemek sonrası katılımcı dostlarına kısa bir selamlama ve teşekkür konuşması yapan Murat Altun, “Günlük hayatın rutinleri arasında her zaman biraraya geliyoruz fakat bu akşam istedik ki siz dostlarımızla aynı sofranın bereketini paylaşalım. Bizleri yalnız bırakmadığınız ve yaşamımızın bir çok anında yanımızda olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Lütfü Tiryakioğlu da yaptığı konuşmada; “Kişiler, dostları ve sizin gibi birbirinden değerli arkadaş çevresi ile var olurlar. İş hayatımızın dışında sosyal yaşamımız da çok önemli bir alan teşkil ediyor ve sizin gibi kıymetli dostlarla bu sosyal çevre çok daha anlamlı oluyor. Düğünüzde cenazemizde, acı-tatlı bir çok anımızda birbirimizin yanında olmak her şeyin üstünde bir duygu. Dostlukları daha da ileri taşıyacak bu gibi buluşmalarımız inşallah devam edecek. Hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Reklamı Geç