Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kenan BAYLAM

1 KASIM AKŞAMI LİDERLER EL ELE TUTUŞSUN..

7 Haziran yetmeyince yeniden sandık göründü ve 1 Kasım’da  bir kez daha oy atacağız. Pazar günü sandıklar kurulacak ve tüm partilerin görevlileri huzurunda millet iradesi tecelli edecek.

kenanyeniÖyle ya da böyle çıkacak sonuçlar, ülkemizin önümüzdeki 4 yıllık kaderini belirleyecek. Ya da kısa süreli yeni yollar çizecek. Her şeyden önce hür irade sandığa yansımalı, kazanan demokrasi olmalı.

Çeşitli grup ve farklı düşüncelerden 72 ayrı milletin yaşadığı bu topraklar üzerinde toplumlar arası barış ve kardeşlik duygularını pekiştiren sonuçlar görelim…

Artık gereksiz tartışmalar, milleti geren atışmalar ve insanları karşı karşıya getiren söylemler bir kenara konulmalı.

Seçim akşamı kazananın kaybedeni kucaklayıp bağrına bastığı, güven verdiği ve eskisinden daha sıkı sarıldığı bir fotoğraf çekelim. O fotoğraf, içeride ve dışarda ülkemiz üzerinde kirli oyunlar oynamak isteyenlere kapak olsun…

Kazanan, her kim olursa olsun ama gerçekte bu millet için hizmet üretmeye niyetli ve birlikte yaşama duygularını geliştirmeye azimli olsun.. Daha çok çalışan, daha çok hak eden ve halka daha çok güven veren kimse o kazansın.

Sözün kısası; vatana ve millete kim daha hayırlı olacaksa sandıktan o çıksın. Sandık başında geleceğini oylayacak olan seçmen de iyi düşünüp kararını ona göre versin.

Seçim akşamı tek parti galip gelirse, diğer liderleri de yanına davet edip el ele tutuşup bütün dünyaya birlik mesajı versin. Yok, tek başına iktidar çıkmaz ise liderler birlikte çözüm yolu bulsunlar… Türkiye’nin özlediği, beklediği görüntü bu…

Vatandaşa düşen sandığa gidip bir oy atmak.. Bir oy deyip geçmemek lazım. O bir oy öyle sonuçlar doğurur ki…Sandık demokrasisi öteden beri hep yerden yere vurulmuş ve ‘bu millet doğru karar veremez’ şeklinde yorumlanmıştır. Oysa demokrasilerde millet iradesi en üst noktadadır ve millet en doğru kararı verir.

Şölen havasında bir seçim yapalım. Sandık güvenliği konusunda herkes üzerine düşen görevi yerine getirsin ve sonuçlara en küçük bir şaibe bulaşmasın. Gönül rahatlığı içinde; daha güzel bir Türkiye için hep birlikte elele verelim.

1 Kasım akşamı Ak Parti, CHP, MHP, HDP, SP, BBP ve diğerlerinin kardeşçe, birbirini tebrik etmeleri dileğiyle..

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Reklamı Geç