Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANADOLU YAKASI BELEDİYE BAŞKANLARI SANCAKTEPE’DE TOPLANDI..

Her ayın ilk Çarşamba

Her ayın ilk Çarşamba günü bir ilçe belediyesinin ev sahipliğinde toplanıp bölgesel gelişmeler ve işbirliği konularında istişarelerde bulunan  İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları koordinasyon toplantısı, bu ay Sancaktepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde Necmettin Erbakan Külliyesi’nde yapıldı.

belediye başkanları sancaktepede toplandı 4AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin de katıldığı toplantıda ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, toplantının sadece adının bölgesel nitelik taşıdığını, içerik olarak ise ülkeyi ilgilendiren birçok gelişmeye öncülük ettiğini söyledi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda ilk olarak bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi yapıldı. Koordinasyon toplantısında ayrıca, belediyelerin ortak sorunları masaya yatırıldı ve ortak çözümler tartışıldı.

belediye başkanları sancaktepede toplandı 2Toplantıya; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Eski Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti Yerel Yönetimler İstanbul İl Başkanı Ahmet Cin, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necati Işık ve AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir katıldı.

belediye başkanları sancaktepede toplandı 1Toplantı sonunda Belediye Başkanı İsmail Erdem, misafirlerini Prof Dr. Necmettin Erbakan Külliyesini gezdirerek çeşitli hediyeler takdim etti.

belediye başkanları sancaktepede toplandı 3

belediye başkanları sancaktepede toplandı 5

Reklamı Geç