Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR DANSLA COŞTU..

“Dünya Dans Günü” dolayısıyla

“Dünya Dans Günü” dolayısıyla Ataşehir Belediyesi tarafından organize edilen etkinliklerde, Ataşehirliler hem dans gösterilerini izlediler hem de danslara katıldılar.  

atasdans4“Dans Etmek Özgürlüktür” temalı gösterilerde; Flamenko Gösterisi, Swing Gösterisi, Latin Dans Gösterisi, Zumba Gösterisi ve Harmandalı Gösterisi yapıldı. Profesyonel dansçılarının gösterileri dışında, ayrıca 50 kişilik Atasehir Belediyesi personeli tarafından Zorba-Sirtaki Gösterisi yapıldı. 3 yaşından 70 yaşına kadar yüzlerce Ataşehirlinin katıldığı Dünya Dans Günü etkinliklerinde, tüm vatandaşların katılımıyla Harmandalı, Sirtaki ve Kasap Havası gösterileri yapıldı, etkinlik Halaylar ve Roman Havası gösterileri ile son buldu.

atasdans2Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Gamze Akkuş İlgezdi, kızları Turnam ile katılarak Ataşehirlilerle dans ettiler. 26 Nisan Pazar günü Novada Ataşehir AVM önünde yapılan etkinliklerde, dans severlere 2.500 adet t-shirt dağıtımı yapıldı.

atasdans5

atasdans3

atasdans1

 

Reklamı Geç