Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATAŞEHİR’DE GENÇLERE YENİ KAYIT DÖNEMİ BAŞLADI…

Ataşehir Belediyesi tarafından Ferhatpaşa

Ataşehir Belediyesi tarafından Ferhatpaşa Mahallesi’nde hizmete açılan Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde yeni dönem kayıtları başladı. Ataşehirli gençleri geleceğe hazırlayan merkezde kayıtlar 18 Ağustos – 05 Eylül arasında yapılmaya başlandı.  

ataskayit1Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde; üniversiteye hazırlanan gençler için Etüt ve Ders Desteği sağlanırken; bağlama, gitar, piyano, keman, dilsiz kaval, solfej, şan, halk oyunları, tiyatro ve drama alanlarında Sanat Eğitimleri verilecek.  Birçok alanda gençlere hizmet sunan Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde; üniversitelerin Konservatuar ve Güzel Sanatlar bölümüne girmek isteyen öğrenciler için resim ve müzik bölümüne yönelik hazırlık sınıfları kuruluyor.

ataskayit2Öğrencilerin eğitim hayatlarına destek sağlayan Merkez’de; Bilgisayar Kullanımı ve Aşçılık sınıfları da olacak. Fotoğrafçılık, sinema, belgesel, satranç vb. kulüp faaliyetlerinin yürütüleceği Merkezde gençlerin hem öğrenip hem de eğlenmeleri için; masa tenisi, langırt, dart, tabu vb. oyunlarına yönelik Hobi Sınıfları da kurulacak. Gençler için, gezip öğrenmek istedikleri yerleri kendilerinin belirlediği Kültür Gezileri ile Söyleşi ve Atölye Çalışmaları da yapılacak.

Gençlik Merkezi’ne kayıt yaptırmak isteyen Ataşehirli gençler, Gençlik Merkezi’ne nüfus cüzdanı fotokopisi ve vesikalık fotoğrafları ile gelerek, burada dolduracakları form ile kayıtlarını yaptırabilirler. Gençlik Merkezi, Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi, 16. Sokak, No:25 adresinde Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Sağlık Polikliniği üzerinde hizmet veriyor. Telefon ile bilgi almak isteyenler, Ataşehir Belediyesi’nin 0216 570 50 00 numaralı telefon hattının 1930 numaralı dahili hattından merkeze ulaşabilirler.

Reklamı Geç