Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAKAN YAZICI ÜMRANİYE’DE

Haftanın son gününde mesaisini

Haftanın son gününde mesaisini Ümraniye’deki temaslara ayıran Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti, Ak Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve son olarak da akşam yemeğinde ilçenin STK’ları ile bir araya geldi.

yaziciumr5Ümraniye’de bulunan Esnaf ve Sivil Toplum Kurumlarını ziyaret için düzenlenen programa katılmak üzere Ümraniye’ye gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette,  Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de hazır bulundu. Başkan Hasan Can, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile birlikte Belediye Çözüm Merkezi, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Meclis Salonu ve Kentli Servis birimlerini gezerek işleyişleri hakkında bilgi verdi.

yaziciumr2Daha sonra makamında Başkan Hasan Can ile bir süre sohbet eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ümraniye Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi aldı.

yaziciumr1Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi anı defterine duygu ve düşüncelerini yazan Bakan Yazıcı’ya, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca ziyarette Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarınca yapılan klasik tezhip ve halkari tekniği ile işlenmiş bir tablo ve Fatih Sultan Mehmet Han’ın Bosna’yı fethinden sonra Hıristiyan din adamlarına verdiği “Ahidname” nin  bir örneğini de hediye etti.

yaziciumr4Ak Parti İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Bakan Yazıcı, Ümraniye merkezde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ve Sivil Toplum Kurumlarını ziyaret eden Yazıcı, Celal Erdoğan başkanlığındaki Rize Dernekler Federasyonu RİDEF’i de ziyaret etti. Akşam da belediyenin düzenlediği yemekte ilçenin sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile biraraya gelen Bakan Yazıcı’nın gündeminde 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı.

Reklamı Geç