Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKANLAR BU AY SULTANBEYLİ’DE TOPLANDI..

Anadolu yakası belediye başkanları

Anadolu yakası belediye başkanları toplantısı bu ay Sultanbeyli’de gerçekleşti. Ev sahibi Başkan Hüseyin Keskin’un Sultanbeyli’de gerçekleştirdikleri değişim ve dönüşümü anlattığı toplantıda belediyeler arası koordinasyon ve işbirliği gibi konularda önemli kararlar alındı.

Her ay başka bir ilçenin ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı’nın Şubat ayı buluşması, Sultanbeyli Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ev sahipliği yaptığı toplantıya; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, AK Parti Yerel Yönetimler İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Habil Yazıcı ve AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç katıldı.

Projeler ve çalışmaların istişare edildiği toplantıda, yerel yönetimler alanındaki yeni gelişmeler ve gündem değerlendirildi. Anadolu Yakası’nın genelinde hizmet kalitesini yükseltmek hususunun da görüşüldüğü Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı, oldukça verimli geçti.

Reklamı Geç