Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BEYKOZ’A BİR KÜLTÜR MERKEZİ DAHA

Beykoz Belediyesi’nin yapımına başladığı

Beykoz Belediyesi’nin yapımına başladığı Yenimahalle Kültür ve Aile Sağlığı Merkezi’nininşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. 

beykkultmerk1İlçeye yeni, modern kültür merkezleri ve hizmet binaları kazandıran Beykoz Belediyesi ilçenin en büyük mahallelerinden olan Yenimahalle’ye de bir hizmet binası kazandırıyor. Her katı 240 m2 kullanım alanına sahip olması planlanan merkezde, ilçe sakinleri sosyal, kültürel ve sağlık hizmetlerini geniş bir yelpazede alabilecek. Merkezde kültür-sanat kursları için eğitim sınıflar ile panel, seminer ve toplantılar için bir de salon yer alacak. Yeni hizmet binasının zemin ve birinci katı Aile Sağlığı Merkezi olarak inşa ediliyor. Merkez tamamlandığında mahalle sakinleri aile sağlığı standartlara uygun ferah bir ortamda alacak. 1. ve 3. katları ise gençlerle öğrencilere yönelik içinde derslikler, kütüphane ve toplantı odası bulunan etüd merkezi olarak hizmet verecek.

beykkultmerk2Engelli Erişimine Uygun

Engelli ilçe sakinlerinin erişimine ve kullanımına uygun tasarlanan Yenimahalle Kültür ve Aile Sağlığı Merkezi’nin en üst katı kafeterya olarak hazırlanıyor. Merkezin bodrum katında ise spor salonu yer alacak.  Beykoz Belediyesi Yenimahalle Kültür ve Aile Sağlığı Merkezi kapsamında hizmet binasının yanındaki muhtarlık binasını da yeniliyor. Merkezin 2014 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

beykkultmerk3

Reklamı Geç