Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY DEVLET HASTANESİ’NDE YENİ BÖLÜMLER..

32 poliklinikle hizmet veren

32 poliklinikle hizmet veren Çekmeköy Devlet Hastanesi’nin işitme ölçümü yapan Odyometri bölümü ve Fizik Tedavi Bölümü hizmete açıldı.

Yeni hizmete giren bölümlerin açılışına; Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Sağlık Sağlık Müdürü Suzan Sandıkçı, Başhekim Doç. Dr. Nurettin Yiyit, Fizik Tedavi bölümünün tefrişatına katkıda bulunan Ermoda firması yetkilileri Cavidan Akkan ve İlyas Erdoğan, Odyometri biriminin kurulmasına katkı sağlayan Ali İhsan Hasan Kahyaoğlu katıldı. Açılışta hastanenin işleyişi ile ilgili bilgi veren Başhekim Doç. Dr. Nurettin Yiyit, Çekmeköy Devlet Hastanesi’nde açılışından bugüne kadar 133 bin kişiye hizmet verildiğini, 33 bin hastanenin da acil servisten yararlandığını söyledi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da yaptığı konuşmasında; “İlçemize hastane kazandırılması için Sağlık Bakanlığı ile yoğun temaslarımız oldu. Her şey tamam derken tahsis ettiğimiz arazide yüksek gerilim hattı olduğunu öğrendik. Enerji Bakanlığı ile bürokratik işlemleri hallettikten sonra büyük bir yatırımla bu hattın yerini belediye olarak biz değiştirdik. Zor oldu ama Elhamdülillah vatandaşımıza verdiğimiz sözü tuttuk, her geçen gün hizmet ağı daha da genişleyen hastanemizde binlerce vatandaşımız şifa buluyor inşallah. Devam eden çalışmalarda bağışları ile katkıda bulunan hayırseverlere de Çekmeköy halkı adına çok teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Birinci düzeyde hizmet veren hastanenin acil servisinde günlük ortalama 300 hasta tedavi ediliyor. 45 yatak kapasitesine sahip KBB, Üroloji, Göz ve Karma Cerrahi bölümlerinde hizmet veren Çekmeköy Devlet Hastanesi’nde 4 yataklı yoğun bakım ünitesi, 6 yataklı diyaliz ünitesi ve 3 Ameliyathane bulunuyor. Hastanede laboratuvar, kan bankası ve görüntüleme merkezi (röntgen, tomografi, ultrason, kemik dansitometrisi) bölümleri de hizmete devam ediyor.

Reklamı Geç