Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY KAMUOYU ADETA BOĞAZA TAŞINDI!..

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları

Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’in Cemile Sultan Korusu’ndaki iftar daveti bu sene de yoğun katılımla gerçekleşti. Çekmeköy’ün siyasileri, iş insanları, STK temsilcileri, muhtarları ve yöneticileri adeta boğaza taşındı.

Geçtiğimiz senelerde malum pandemi nedeniyle kısa bir ara verilmesinin ardından bu yıl yeniden yapılan Çekmeköy Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’in geleneksel iftar daveti yine yoğun katılımla gerçekleşti. Çekmeköy’ün yerel yöneticileri, siyasetçileri, iş insanları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve STK temsilcileri adeta boğaza taşındı. Cemile Sultan Korusu İTO Sosyal Tesisleri’ndeki iftarda dualar edildi, semazen gösterileri ilgiyle izlendi.

Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, Ak Parti İlçe Başkanı Akın İlhan, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, Saadet Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Yunus Başer, Gelecek Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Bora Özlen, DP İlçe Başkanı Metin Özkan, Çekmeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Nejat Girgin ve mahalle muhtarları, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sıtkı Aydemir, TÜGVA Şube Başkanı Nazif Kartal, İşadamları Seyfettin Yıldırım, Cüneyt Ilgın, Mehmet Yeşilyurt, Özgür Altıparmak, Bayram Günveren, Melisa Gelincik, Kerim Nadir Anı, Murat Altun, Ali Asker Aksu, Abdullah Gelgeç ve daha pek çok davetli katılan isimler arasındaydı.

Konuklarını selamlayan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında, “Bu akşamki şu güzel tablo karşısında söyleyecek söz bulamıyorum. Birarada olup aynı sofrayı paylaşmayı özlemişiz. Davetimize icabet ederek bu heyecanı bizlere yaşatan tüm konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel de yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamını iletti ve herkesin Ramazan ayını tebrik etti.

Reklamı Geç