Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY SİVASLILAR DERNEĞİ YAZICIOĞLU’NU ANDI..

Kahramanmaraş’ta 13 yıl önce

Kahramanmaraş’ta 13 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının seneyi devriyesinde çeşitli programlarla anıldı. Madenler Meydanı’nda Yazıcıoğlu ruhuna lokma ikram eden Çekmeköy Sivaslılar Derneği, vatandaşlardan hayır duası aldı.

Çekmeköy Sivaslılar Derneği, hemşerileri rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu vefatının 13. Seneyi devriyesinde dualarla andı. Madenler Meydanı’nda lokma ikramında bulunan Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkanı Yücel Aydın ve dernek yöneticilerine DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş, BBP Çekmeköy İlçe Başkanı, TDP Çekmeköy İlçe Başkanı Yusuf Pınarlı ve çok sayıda vatandaş katılımları ile destek verdi. Lokma programına katılan çok sayıda vatandaş rahmetli Yazıcıoğlu için dua etti.

Çekmeköy Sivaslılar Derneği Başkanı Yücel Aydın, burada yaptığı açıklamada, BBP Kurucu Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve dava arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla yad ettiklerini ifade etti.

Reklamı Geç