Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DE ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DAVET..

Çekmeköy Kaymakamlığı 18 Mart

Çekmeköy Kaymakamlığı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler onuruna kahvaltı programı düzenledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için kendi canlarını tereddüt etmeden kurşunlara siper eden kahraman şehitlerin aileleri ve gazileri bir araya getiren programa Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Erkan Yasan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, şehit yakınları, gaziler ve daire amirleri katıldı.

Program başlamadan önce Kaymakam Adem Arslan davetlileri masalarında ziyaret ederek tek tek sohbet etti. Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Erkan Yasan ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, programda yaptıkları açılış konuşmalarında, birlik ve beraberlik mesajı verip, gazilik ve şehitlik mertebelerinin önemine değindi.

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, programda bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Kaymakam Arslan, asker, polis ve tüm güvenlik güçlerimizin tamamının seferberlik ruhu ile tüm terör odaklarına karşı kahramanlıklarını gösterdiğini söylediği konuşmasında, 15 Temmuz gecesi hain darbecilere karşı vatan evlatlarının yüz yıllık, bin yıllık kahramanlık destanı ve onun ruhunu yeniden tarihe kazandırdığını ifade etti.

Kaymakam Adem Arslan, “Bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere; “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” diyerek bu mücadeleye iştirak eden büyük Türk ordusunun kahraman mensuplarını, Onu her yönüyle destekleyen aziz Türk Milletini ve “VATAN BÖLÜNMEZ” diyerek hayatlarını çekinmeden feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi, Sayın Cumburbaşkanımızın davetiyle; 15 Temmuz’da meydanlara, köprülere, caddelere çıkarak hain darbe girişimine karşı tankların, kurşunların önüne geçerek darbeyi durduran 15

Temmuz demokrasi şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ruhlarınız şad olsun. Vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü için yaralanan tüm gazilerimize Allah’tan şifa dileklerimle birlikte minnet ve şükran duygularımla saygılar sunuyorum” dedi. Konuşmaların ardından kahvaltı gerçekleşti. Programın sonunda Kaymakam Adem Arslan ve davetliler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklamı Geç