Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’ÜN ENGELSİZ OKULU..

Çekmeköy Belediyesi Sosyal İşler

Çekmeköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Belediye Engelli Masası ve İSEM iş birliği ile oluşturulan Engelli Eğitim Merkezi, 2014-2015 eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaptı.

cekmengeokul1Çekmeköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Belediye Engelli Masası ve İSEM iş birliği ile kurulan Çekmeköy Engelli Eğitim Merkezi, yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi. Üçüncü dönem için kapılarını açan okulda, ilçede yaşayan engellilerin sosyalleşmelerinin sağlanması amaçlanıyor. Hafta içi üç gün eğitim verilen merkezde; resim, müzik, tiyatro derslerinin yanı sıra günlük yaşama uyum dersleri adı altında ütü yapma, mutfak becerileri kazandırma gibi dersler de yer alıyor.

cekmengeokul2Çekmeköy Engelli Eğitim Merkezi’nde; Manevi Bakım, Psikolojik Destek Seminerleri ile engelli aileleri için de etkinlikler düzenleniyor. Uyum programı kapsamında okulun ilk haftası öğrenciler ve aileleri, İstanbul turuna çıkarıldı. Belediye ekiplerinin eşlik ettiği gezide; Panorama 1453 Müzesi, Miniatürk ziyaret edildi. Son olarak öğrenciler ve aileleri boğaz turu yaptı.

 

Reklamı Geç