Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP ÜMRANİYE’DE İMAR SORUNLARINA EĞİLİYOR..

Ümraniye’nin özellikle Kazım Karabekir,

Ümraniye’nin özellikle Kazım Karabekir, Elmalıkent, Hekimbaşı, Ihlamurkuyu, Dumlupınar, Saray, Tepeüstü, Altınşehir, Finanskent, Yenişehir, Cemil Meriç ve Topağacı gibi mahallelerinde vatandaşın imar sorunu olduğunu söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi, düzenlediği halk toplantılarında buluştuğu bölge halkıyla çözüm yolları üzerine istişarelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, İBB’nin kentsel dönüşüm alanındaki yetkilileri ile birlikte ilçenin imar sorunlarına çözüm yolları bulmak için halk toplantıları başlattı. Ümraniyenin özellikle Kazım Karabekir, Elmalıkent, Hekimbaşı, Ihlamurkuyu, Dumlupınar, Saray, Tepeüstü, Altınşehir, Finanskent, Yenişehir, Cemil Meriç ve Topağacı gibi mahallelerinde vatandaşın imar sorunu olduğunu söyleyen CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, İBB Kentsel Dönüşüm Müdürü Kenan İşkol, İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman ve İstanbul İmar İnşaat A.Ş. Müdürü Onur Soytürk ile birlikte düzenlediği toplantılarda vatandaşın imarla ilgili talep ve beklentilerini dinledi.

Mahalle muhtarları da imar konulu toplantılarda büyükşehir belediyesi yetkililerine bilgi aktardılar. CHP Ümraniye ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı imar konulu toplantılara halkın yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Sokakta vatandaşın imar ve iskan konularına ilişkin görüşlerini alan CHP’li ilçe yöneticileri ve İBB yetkilileri Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda muhtarların ve vatandaşların katılımı ile durum değerlendirmesi yaptılar.

Reklamı Geç